Anna Lieckalniņa aicina nekrist "stindzinošās bailēs"

Lelde Veinberga 26.marts 2020, 18:22
 
F64 Photo Agency
Bijusī TV dīva un personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa sociālajā tīklā Facebook dalījusies pārdomās par notiekošo valstī, aicinot sabiedrību nebaidīties un kopīgi pārvarēt grūtības.
"Mīļie! Braucu caur Rīgu! Ielas tukšas, saulīte spīd un ir tik skaisti patiesībā!
Daudz domu pa galvu jaucas... no melnā humora, līdz uzmundrinošiem vārdiem un ārkārtīgi lielu dzimtenes mīlestību!
Zini, kamēr atbraucu līdz savam galapunktam izkristalizējās galvenā doma- darām! Darām šobrīd to ko varam! Nav jāiekrīt stindzinošās bailēs!!!! Tieši tas visu padara grūtu!
Bija tāda multfilma, kura latvieti atspoguļoja kā “muļķīti” kurš principā nekad nesaprot, kas notiek, bet vienmēr grūtā brīdī pieglaužas savai zemei! Domāju, ka arī šoreiz mums tā ir jādara!!!! Lai skaists mums visiem šis pārdomu laiks! Un kā saka, zeme visskaistāk smaržo pēc uzaršanas!" raksta Anna Lieckalniņa.

Jau ziņots, ka sakarā ar jaunā koronavīrusa Covid-19 izplatību valstī noteikta ārkārtēja situācija, kas ierobežo gan pulcēšanos, gan mācības izglītības iestādēs notiek attālināti. Līdz ar to pilsētu ielas ir tukšākas un cilvēki aicināti bez vajadzības sabiedriskās vietās neuzturēties, bet ja nepieciešams - ieturēt divu metru distanci.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas