Idrisu Elbu sadusmo baumas par viņa Covid-19 diagnozi

Ziņu aģentūra LETA 26.marts 2020, 10:52
 
AP/Scanpix/LETA
Britu aktieris Idriss Elba noraidījis sazvērestības teorijas, ka viņam un citām slavenībām tiek maksāts, lai tās melotu par savu koronavīrusa diagnozi.
Šādi minējumi ir "pilnīgas muļķības", video sociālajā tīklā "Instagram" sacīja seriāla "Luther"(Luters") galvenās lomas atveidotājs, kurš šomēnes paziņoja, ka ir inficējies ar Covid-19.

Vēl nesen cilvēkiem ASV bija sarežģīti veikt koronavīrusa testus, un atsevišķos reģionos tos veikt nebija iespējams pat slimiem cilvēkiem. Slavenības, sportisti, politiķi un citi sabiedrībā redzami cilvēki, kuriem nebija acīmredzamu simptomu, nāca klajā ar paziņojumiem, ka viņu Covid-19 testu rezultāti ir pozitīvi.

"Kaunināšana par testiem ir kontrproduktīva. Es nesaprotu, ko cilvēki no tā iegūst," saviem 4,7 miljoniem sekotāju sacīja aktieris. "Vēl arī tas, ka kādam cilvēkam kā man it kā būtu maksāts, lai es teiktu, ka man ir koronavīruss - tās ir pilnīgas blēņas, liela muļķība."

Arī aktiera dzīvesbiedre Sabrina paziņojusi, ka viņai ir konstatēta inficēšanās ar Covid-19.

Nepatiesu ziņu izplatīšana par to, ka slavenības melo par inficēšanos ar Covid-19, ir "ātrākais veids, lai šādā ceļā panāktu, ka cilvēki saslimst, jo man un Sabrinai no tā, ka mēs šeit sēžam, nav nekāda labuma", norādīja Elba.

"Grammy" balvas laureāte repere "Cardi B" iepriekš bija izteikusies, ka slavenības, kas apgalvo, ka būtu saslimušas ar Covid-19, kaut arī tām nav nekādu simptomu, izklausās tā, it kā tās piedalītos "plakanā vēdera tējas reklāmā", šādi reperei izsakoties par detoksikācijas produktiem, kurus tīmeklī reklamē "ietekmētāji", par to saņemot naudu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:55

Jaunākās diskusijas