Dināra Rudāne atzīst, ka reizēm netiek līdzi meitiņai; atradusi risinājumu

Lelde Veinberga 25.marts 2020, 21:23
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātāja Dināra Rudāne saviem sekotājiem vietnē Instagram atklājusi, ka viņas pusotru gadu vecā meitiņa ir ļoti aktīva un dažreiz pat mamma nespēj tikt viņai līdzi!

"Es šai dāmai netieku līdzi. Bez jostas-pavadiņa nekur.. kaut gan..arī ar to paspēja nokrist ceļos varenās jūras priekšā," saka Dināra, kura ievietojusi foto, kur redzama kopā ar meitiņu pastaigājamies gar pludmali.

View this post on Instagram

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

Komentāros cilvēki gan slavējuši šādas jostiņas izmantošanu, gan pauduši skepsi. "Pēdējā laikā redzu, ka arvien biežāk izmanto šīs bērnu siksniņas.. Man pašai vēljoprojām ir dīvainas izjūtas pret šo, jo uzskatu, ka bez tā var iztikt, bet nu ja vecāks uzskata par nepieciešamu, tad, protams, ka var izmantot," saka Monta.

Dziedātāja atbildējusi komentētājai, paskaidrojot, kādēļ šādu pavadiņu izvēlas izmantot: "Jā, kad pirmo reizi redzēju - nosmējos, bet tad, kad man sīkā pa divām sekundēm gandrīz noskrēja no 1,50 m skatuves, es pateicu sev paldies par siksniņas izmantošanu. Es tādā veidā arī pasargāju viņu no ieskriešanas cilvēkos, jo Miriam Amiru neinteresē, kā viņu sauc, bet cilvēki skatās nosodoši gan uz siksniņu, gan uz to ka nepaspēju sīko noķert."

Jau vēstīts, ka Rudānes meitiņa pasaulē nācā 2018. gada septembrī. Dziedātāja meitas gaidīšanas laikā aktīvi par savu ikdienu stāstīja sociālajos medijos. Tāpat grūtniecība viņai netraucēja kāpt uz skatuves un pat nodarboties ar boksu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas