Ārkārtējā situācija valstī atstājusi bez darba Vitu Baļčunaiti

Lelde Veinberga 25.marts 2020, 18:51
 
Lauris Vīksne/F64 Photo Agency
Saistībā ar valstī noteikto ārkārtējo situāciju sakarā ar jaunā koronavīrusa Covid-19 izplatību, daudzām nozarēm ir dīkstāve, kā arī cilvēki zaudē darbu. Krīze skārusi arī dziedošo aktrisi un TV raidījumu vadītāju Vitu Baļčunaiti.

"Tā kā uz konkrēto laika posmu ir atcelti koncerti, pasākumu vadīšanas darbs, izrādes un, ņemot vērā neziņu par situācijas virzību valstī un pasaulē, uzņēmumi iepauzē reklāmu ierakstīšanu un tātad vienu no maniem ieņēmumu avotiem - reklāmu iedziedāšanu un ierunāšanu, tad esmu jaunu darbu meklējumos.

Absolūti nevienu nevainoju un nesūdzos. Lieliski apzinos, ka mūsu pašu lēmumi veido mūsu realitāti. Un par to esam atbildīgi tikai mēs paši. Vien šajā neskaidrajā posmā labprāt pievērstos kādam darbam, kurš šobrīd ir aktuāls.

Reiz apzināti pieņēmu lēmumu izstāties no štata vietas teātrī un izraudzījos brīvmākslinieces statusu, lai rastu brīva laika resursus darbībai neatkarīgos projektos. Un jau daudzus gadus darbojos kā pašnodarbinātā persona.

Ko es protu? Ir TV un radio raidījumu vadītājas, žurnālistes pieredze. Rakstu scenārijus. Vajadzības gadījumā tulkoju lugas, rakstus no krievu uz latviešu valodu. Ir Latvijas Kultūras akadēmijas bakalaura diploms kino un teātra aktiermeistarībā un esmu absolvējusi arī Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju ar specifikāciju “Izglītības un Sporta darba speciālists - fitnesa trenere”.

Ņemot vērā esošos apstākļus, labprāt uzsāktu jaunas sadarbības," raksta Vita.

Jauni izaicinājumi Vitai nav nekas svešs. Jau ziņots, ka pirms neilga laika Aktrise, dziedātāja un pasākumu vadītāja mācījās Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā, kur apguva fitnesa treneres amatu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas