Koronavīrusa pandēmijas laikā apprecējusies slavenā "krokodilu mednieka" Stīva Ērvina meita

Baiba Puriņa 25.marts 2020, 19:30
 
Reuters / Scanpix /LETA
Trešdien Austrālijas Zoodārzā apprecējusies slavenā par "krokodilu mednieku" dēvētā Stīva Ervina meita Bindija Ērvina, vēsta "People".
Bindija par laulībām paziņojusi sociālajā vietnē Instagram. Pāris aprecējies šodien un ceremonija notikusi Austrālijas Zoodārzā. Pašreiz pasaulē esošās koronavīrusa pandēmijas dēļ pāris nolēma kāzas svinēt bez viesiem.
"Nelielā kāzu ceremonijā es apprecēju savu labāko draugu," sociālajā vietnē Instagram par jaunumiem paziņoja Ērvina.
"Nav vārdu, lai aprakstītu, cik ļoti piepildīta ar mīlestību un gaismu ir mana sirds. Mēs gandrīz gadu plānojām šo dienu un mums nācās visu mainīt, jo mūsu kāzas noritēja bez viesiem," raksta jaunā sieva.
Viņa norāda, ka lēmums neaicināt viesus neesot bijis viegls, bet šobrīd viņa vēlas iedrošināt pasauli nezaudēt cerību šajā laikā.

AP / Scanpix / LETA

View this post on Instagram

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Bindija Ērvina ir Stīvena Ērvina meita. Ērvins, pazīstams arī kā "krokodilu mednieks", bija austrāliešu TV šovu vadītājs, dzīvās dabas pētnieks un dabas aizsardzības piekritējs. Viņš guva pasaules slavu ar raidījumu "Krokodilu mednieks", ko vadīja kopā ar sievu Teriju. Tāpat viņiem abiem piederēja Austrālijas Zoodārzs. Viņš mira 2006. gada septembrī no dzeloņrajas dzēliena krūtīs Austrālijas ziemeļu piekrastē.

Jau vēstīts, ka Austrālijā konstatēts vairāk nekā 1000 koronavīrusa gadījumu. Austrālijā no Covid-19 miruši septiņi cilvēki. Jaundienvidvelsas štata valdība sestdien slēgusi populāro Sidnejas Bondai pludmali, šādi reaģējot uz ziņām, ka pludmales apmeklētāji ignorē prasību par sociālo distancēšanos. Arī citām pludmalēm draud slēgšana, ja koronavīrusa pandēmijas dēļ noteiktā prasība par sociālo distancēšanos tiks ignorēta, brīdināja Jaundienvidvelsas policijas ministrs Deivids Eliots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas