Linda Mūrniece par atmosfēru savā viesnīcā: Kā spoku pilī

Lelde Veinberga 28.marts 2020, 18:47
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Ekspolitiķe, uzņēmēja Linda Mūrniece nedēļas sākumā saviem sekotājiem vietnē Instagram parādīja, kāda atmosfēra valda viņas vadītajā viesnīcā "Hotel Roma", kura jau ilgāku laiku ir praktiski tukša valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas un jaunā koronavīrusa Covid-19 izplatības dēļ.

"Tā pie mums tagad. Kā spoku pilī... Bet katru stundu var citā stūrītī dzīvi pārdomāt...," ar pašbildi pustumsā dalījusies Linda.

Ekrānuzņēmums no Instagram

"Laikam neviens mūsu valstī nevar prognozēt, kas notiks rīt. Mēs principā strādājam krīzes režīmā. Šobrīd viesnīcā ir atvērts viens stāvs. Esam piedāvājuši risinājumu, ja cilvēki vēlas norobežoties no apkārtējiem un nav iespējas palikt mājās, viņi var dzīvot viesnīcā par ļoti zemu cenu. Praktiski par pašizmaksu, nosedzot tikai minimumu. Pagaidām strādā arī bārs, kamēr vien nav valdības lēmuma, ka arī bāri būtu jāslēdz. Ik pa laikam kāds cilvēks ienāk bārā, protams, ka marts ir mēnesis, kad sākas sezona. Tā kā mēs pelnām naudu tikai sezonā, janvāris un februāris ir tie mēneši, kuru laikā tērējam sezonas laikā uzkrāto naudu. Bet, tā kā šobrīd sezonā uzkrātā nauda ir iztērēta, esam nokļuvuši lielā bedrē. Viesnīcā ir 50 darbinieku, par kuriem atbildu," žurnālam "Vakara Ziņas" atklāja viesnīcas vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas