Latviešu dziedātāja sašutusi par attieksmi pret koronavīrusu Zviedrijā

Viktorija Gabrjuna 19.marts 2020, 11:30
 
facebook.com
Vērojot ”Covid-19” izplatību, dziedātāja, vijolniece Katy Tindemark, kas patlaban kopā ar meitu atrodas Zviedrijā, sākusi klausīties dažādu valstu ziņu programmas un salīdzināt dzirdēto. Tas viss rada mūziķē nesaprašanu, raksta "skaties.lv".
16. martā Zviedrijā notikusi liela preses konference, kurā valsts galvenais infektologs atklāja savu, tātad valsts teoriju - ar ”Covid-19” saslims visi, tas ir jāpieņem.

”Viņš teica, ka visi piesardzības pasākumi tiek veikti, lai nenotiktu masveida saslimšana, jo tādā veidā cietīs ekonomika un var rasties masu panika. No pašas saslimšanas nevar izbēgt, gluži kā no jebkura cita vīrusa. Visi saslims, bet daudziem izveidosies imunitāte pret ”Covid-19”,” dzirdēto pārstāsta Katy.

Daudziem tiek dota iespēja strādāt mājās, vecāki var izvēlēties laist bērnus uz skolu vai tomēr ne, vecāka gadagājuma cilvēki tiek aicināti palikt mājās.

Mūziķe apzinās, ka vīrusi rodas mutācijas ceļā un tāpat vien viņi nepazūd, to “mērķis” ir attīrīt sabiedrību, tas skan necilvēcīgi, bet fakts.

”Konferencē teica, ka slimniekus pārbaudīs pēc stratēģijas - smagi slimie būs slimnīcā, bet tie, kuri var normāli elpot, dzīvos mājās un pašiem būs jāpārvar slimība,” stāsta Katy.

Dzirdot Zviedrijas stratēģiju, redzot, ka gandrīz netiek veikti nekādi drošības pasākumi un tajā pašā laikā, redzot Latvijas un Itālijas piemēru, mākslinieci pārņem nesaprašana un bažas. Divi dažādi veidi, kā rīkojas ar ”Covid-19”, bet kurš ir pareizāks?

”Anglijai bija līdzīga stratēģija kā Zviedrijai, bet nu viņi sākuši saprast, ka ”ballīte” var beigties slikti. Pēc zinātnieku aprēķiniem, neko nedarot, ceturtā daļa valsts var nomirt, un tie ir - 250 000 tūkstoši cilvēku. Nu Anglija “kaļ” aizsardzības plānus,” šausminās Katy.

Vadoties no Zviedrijas infektologa teiktā, patiesie pandēmijas apmēri būs redzami tikai tad, kad visi būs saslimuši. Tad varēs redzēt, kuri izveseļosies, kuriem izstrādāsies imunitāte pret ”Covid-19”, kuri aizies viņsaulē.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas