Sipeniece notiekošo Latvijā salīdzina ar barikāžu laiku

Lelde Veinberga 16.marts 2020, 18:22
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
TV raidījumu vadītāja un radio "Star FM" balss Baiba Sipeniece-Gavare ar sociālo tīklu starpniecību paziņojusi, ka kopā ar ģimeni veiksmīgi atgriezusies Latvijā. Instagram viņa atklāj, kā paies nākamās pāris nedēļas.

"Mājas,mīļās mājas! Nu tagad 14 dienas atradīsimies cieši plecu pie pleca.

View this post on Instagram

A post shared by Baiba Sipeniece-Gavare (@baiba.sipeniecegavare) on

Man ļoti riebjas šis biedējošais vārds "Pašizolācija" (kaut saprotu, saprotu tā svarīgo nozīmi). Būsim mājās. Kas tas tāds, kas pārņēmis visu pasauli, nezinu, tik jūtu, ka tas ir kas vairāk kā vīruss.

Lasu un klausos, skatos un vētīju. Man apnicis baidīties, es to arī nemaz negribu darīt! Ir pietiekoši daudz krietnu un gudru speciālistu,kuri par šo lietu zinās labāk par mani, ir arī Sētas Tantes speciālisti (kur ta nu bez tiem), tie ar' dūšīgi raujas!

Man atmiņā nez kāpēc nāk Barikāžu laiks-kaut kas kopīgs šim laikam ir.

Atceros kā Vecrīgā sēdējām un ar dziesmām un smiekliem baidījām prom bailes. Tik daudz labsirdības un cēlumu nebiju redzējusi un jutusi, arī draņķi zibenīgi izgaismojās, katram savs mehānisms - nu man tāds iedalīts, es nebaidīšu nevienu, pati nebaidīšos, bet darīšu ko māku vislabāk. Visiem ,kuri šajās dienās raujas vaiga sviedros sūtu spēku un izturību, ceru, ka viss šis murgs beigsies ātri, ātri!" raksta Sipeniece-Gavare, kurai nācies atcelt arī plānotās stāvizrādes, kuras bija plānotas vairākās Latvijas vietās.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā plašu rezonansi mikroblogošanas vietnē Twitter izraisīja Sipenieces diskusija par koronavīrusa "Covid-19" nopietnību. Lai gan viņa sākotnēji ar ironiju izteikusies, ko darīs, lai nesaslimtu, pēc tam viņa informējusi, ka pēc atgriešanās Latvijā ievēros visiem pieejamos noteikumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas