Modele Heidija Kluma gaida koronavīrusa testa rezultātus

Baiba Puriņa 16.marts 2020, 21:00
 
AFF/PA Images/Scanpix/LETA
Modele Heidija Kluma beidzot veikusi koronavīrusa testu pēc tam, kad sūdzējās, ka jūtas slima, vēsa "E".

46 gadus vecā supermodele šobrīd atrodas brīvprātīgā karantīnā mājās un gaida testa rezultātus. Pirms tam modele soctīklos publiski sūkstījās, ka ASV ir grūti veikt koronavīrusa testu birokrātijas dēļ.

Klumas vīrs, mūziķis Toms Kaulitzs tikko atgriezies no ārzemēm un veicis testu. Kluma savā Instagram profilā publicējusi video, kurā redzama caur loga stiklu skūpstām vīru.

"Kā daudzi no jums, es arī šonedēļ jūtos apslimusi. Diemžēl, mans vīrs, kurš pirms pāris dienām atgriezās no tūres, arī nejūtas labi. Lai būtu droši, mēs abi dzīvosim atsevišķi līdz uzzināsim savu koronavīrusa testu rezultātus," Instagram raksta Kluma.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Kā vēsta ziņu aģentūra LETA, lai kavētu jaunā koronavīrusa izplatīšanos, ASV lielākajā pilsētā Ņujorkā un Vašingtonas štatā, kas atrodas pie Klusā okeāna, tiks slēgtas sabiedriskās ēdināšanas un izklaides vietas.

Sabiedriskās ēdināšanas vietās būs atļauts vienīgi iegādāties ēdienu līdzņemšanai.

Sākot no otrdienas, jāslēdz naktsklubi, kinoteātri un koncertu rīkošanas vietas, tviterī ierakstījis Ņujorkas mērs Bils de Blāzio.

Vašingtonas štatā, kur tika konstatēti Savienotajās Valstīs pirmie inficēšanās ar jauno koronavīrusu gadījumi, tiks arī aizliegts pulcēties vairāk par 50 cilvēkiem.

Svētdien lielajās ASV lidostās izcēlies haoss, dienestiem nespējot tikt galā ar lielo amerikāņu plūsmu, kas atgriežas no koronavīrusa skartajām Eiropas valstīm.

Nokaitinātie pasažieri sūdzas par stundām ilgām rindām, saspiestiem un antisanitāriem apstākļiem un vilšanos par sistēmu, ar kuru tiek pārbaudīti vīrusa simptomi.

ASV lidostas saskaras ar amerikāņu pieplūdumu kopš ASV prezidents Donalds Tramps noteica ierobežojumus ieceļošanai no Eiropas, kas stājās spēkā piektdienas pusnaktī.

Par problēmām tiek ziņots Čikāgas, Ņujorkas un Dalasas lidostās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:44

Jaunākās diskusijas