Koronavīrusa dēļ Lindai Mūrniecei nākas slēgt viesnīcu "Roma"

Viktorija Gabrjuna 16.marts 2020, 11:30
 
facebook.com
Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece paziņojusi, ka viesnīca uz laiku tiek slēgta.

Mikroblogošanas vietnē Twitter Mūrniece raksta:

"Lai kā nemēģinātu optimizēt izdevumus, esam pagaidām slēguši viesnīcu…. Nav ne jausmas, kas notiks tālāk. Ar mums, ar mani un manējiem," raksta Mūrniece.

Komentāros Mūrniece uzsver, ka viesnīca tiek slēgta pirmo reizi vēsturē.

"Laikam neviens neko tādu nav piedzīvojis. Ir smagi. Un nezinām, kas notiks," piebilst Linda.

Viņa neslēpa, ka raud, jo viesnīca ir viņas otrās mājas, bet kolēģi - otrā ģimene.

"Mums ar resursiem slikti. Marts tradicionāli tūrismam ir “bedre” - uzkrātie parādi, ko var atmaksāt sezonā. Tagad - šis..."

Neilgi pirms šāda lēmuma pieņemšanas viesnīcas vadītāja rakstīja, ka "starp ”atlaist darbiniekus” un ”nemaksāt par elektrību” izvēlējos pēdējo".

Kā iepriekš tika vēstīts, jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatības ietekme uz ekonomiku būs būtiska, pauda Latvijas Bankā.

"Pašlaik precīzu vērtējumu par koronavīrusa Covid-19 ietekmi uz globālo un Latvijas tautsaimniecību izteikt ir priekšlaicīgi. Vienlaikus jau ir skaidrs, ka šī ietekme būs būtiska, jau šobrīd vērojama nozīmīga lejupvērsta ietekme uz vairāku nozaru darbību, un tā rezultātā būs nepieciešama aktīva politikas veidotāju iesaistīšanās ar atbalsta pasākumiem," pauda centrālajā bankā.

Latvijas Bankā norādīja, ka koronavīrusa straujā izplatība rada būtiskus izaicinājumus pasaules tautsaimniecībai, un iespējamās ekonomiskās ietekmes mērogs lielā mērā būs atkarīgs no vīrusa izplatības plašuma un ilguma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:11

Jaunākās diskusijas