Kivičs publicē video, kurā dzen matus un izsaka komentārus par koronavīrusu

tautaruna.lv 16.marts 2020, 9:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Liene Kiviča
Skandalozais mūziķis Andris Kivičs un viņa sieva Liene Kiviča publicējuši video, kurā izsaka komentārus, kas saistīti ar koronavīrusu.

Publicētajā video redzams, kā Andra sieva Liene Kiviča dzen mūziķim matus. Video Andris joko, ka salonā šāds pakalpojums izmaksātu no 10 līdz 15 eiro, bet tagad pāris par "ieekonomēto" naudu varēs kādu "griķu paku nopirkt".

"Tā korona arī matos it kā dzīvo.Jādzen nost," video komentē Kivičs.

Komentāros cilvēki pārmet, kā šādā veidā pāris izmanto svarīgus jautājumus sevis poopularizēšanai. "Izmantojam katru PR iespēju - vai tā Misāne vai covid-19," raksta kāda komentētāja.

View this post on Instagram

A post shared by Andris un Liene Kiviči (@andrislienekivici) on

Jau vēstīts, ka ceturtdien valdība Latvijā izsludināja ārkārtas stāvokli koronavīrusa izplatības ierobežošanai. Daudzi Latvijā populāri cilvēki soctīklos ir vērsušies pie iedzīvotājiem, aicinot tos palikt mājās un ievērot drošības pasākumus. Piemēram, ārsts Hosams Abu Meri aicināja cilvēkus nekrist panikā un saglabāt mieru.

Ceturtdienas vakarā mediji ziņoja, ka cilvēki panikā izpērk veikalos preces, kuras var ilgstoši uzglabāt - griķus, makaronus, rīsus, utt. Lielveikalu pārstāvji informēja, ka šādai rīcībai nav pamata, jo preces noliktavās esot lielos daudzumos un tukšie veikalu plaukti tikšot aizpildīti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas