"'Šoreiz pat es atkāpos"; Anna Rozīte izsakās par koronavīrusa izplatību Latvijā

Viktorija Gabrjuna 13.marts 2020, 14:50
 
Emīls Desjatņikovs/F64
Slavenā TV dīva Anna Rozīte sociālajos tīklos pavēstījusi, ka straujās koronavīrusa izplatības gan Eiropā, gan Latvijā mainījusi savus plānus.

Anna raksta, ka nācies atcelt ceļojumu.

"Jā, arī mēs atcēlām ceļojumu, kuru ļoti sen gaidījām! Lai cik ļoti manī būtu spītnieces gars (lai arī atbildības gars arī, jo es biju gatava pēc brauciena godīgi 14 dienas palikt mājās) un uzskatu, ka panika bieži vien nodara mums vairāk pāri, kā vīruss, tomēr šoreiz pat es atkāpos, jo sapratu, ka no ceļojuma tāpat nebūs dižas jēgas, jo visu laiku būs jādomā vai tiekam normāli mājās vai kaut kas vēl nav slēgts utt.



Apdomājot situāciju, sāku saredzēt tik ļoti daudz plusus tajā, ka tagad ilgāku laiku paliekam mājās. Beidzot mēs varēsim doties pastaigās Latvijas dabā, kam pēdējos 4 mēnešos nemaz nebija laika. Beidzot es varēšu kārtīgi sakārtot māju, kas vienmēr palika plānoto, bet līdz galam neizdarīto darbu sarakstā! Un pats galvenais, ka varēšu vairāk nedalīta laika veltīt man pašiem vistuvākajiem cilvēkiem, kas ir zelta vērtē, pats, pats svarīgākais, kas vien var būt uz šīs pasaules! Un šis ir tāds īpašs laiks, kas mums par šo liek vēl jo vairāk aizdomāties! Dzīves ritms piebremzēs, uzliekot akcentus uz būtiskāko, kas ir mūsu dzīvēs!" raksta Rozīte.

Viņa aicina ikvienu ievērot piesardzības pasākumus.

"Un lai cik es kopumā būtu mierīga par notiekošo, es neaicinu nevienu būt vieglprātīgiem un neapdomīgiem! Nevienam nav jaunums, ka ir jāmazgā rokas daudz un bieži, īpaši pēc publisku vietu apmeklēšanas un pirms ēšanas. Jārūpējas par savu veselību un imunitāti (nav nekāda jauna recepte, visas labi zināmas patiesības - pilnvērtīgs uzturs, fiziskās aktivitātes, kvalitatīvs miegs, uzturēšanās svaigā gaisā, prāta higiēna). Un, protams, īpaši jārūpējas par cilvēkiem, kas ir riska grupā, par mūsu senioriem! Lai priecīgs prāts un laba veselība visiem mums," novēl Anna.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas