VIDEO: Latvijas TV šova dalībnieks kameru priekšā bildina iemīļoto

Baiba Puriņa 7.marts 2020, 14:08
 
Ekrānuzņēmums no video/Skaties.lv/Stilistu kaujas
TV3 pārvērtību šova ”Stilistu kaujas” skatītāji kļuva par aculieciniekiem kādam skaistam un drosmīgam solim - bildinājums, vēsta portāls "Skaties.lv".

Raidījuma varoni Gunitu Bižāni šovam ”Stilistu kaujas” pieteica mīļotais vīrietis Rolands Afanasjevs, lai iepriecinātu viņu Sieviešu dienā un atzītos savās jūtās.

Pāris iepazinies pirms gada vasarā lidostā. ”Viņa pajautāja, kur atrodas autobuss. Es viņai parādīju. Tā mēs sākām runāties, un, godīgi sakot, no tās dienas es ticu mīlestībai no pirmā acu skatiena,” to, cik romantiski sākušās abu attiecības, atklāj Rolands.

Kā atklāja Rolands, 8. marts pārim ir īpaša diena. ”Mana draudzene to ļoti gaida, bet es parasti uztaisu jauku pārsteigumu. Tas noteikti ir: daudz ziedu, kaut kas ļoti salds, arī vīns vakarā. Izbaudām kopā ļoti skaistu pasākumu,” klāstīja šova varonis.

Rolands uzsvēra, ka svētku dienā Gunitai būtu jāizceļ krūtis, tomēr viņš atzina, ka mīļotās veidols viņam kopumā ļoti patīk: ”Viss patīk - augums, mati, acis. Ideāla sieviete.” Tiekoties ar modes ekspertiem Aleksandru Pavlovu, Lauru Valutu un Daci Krieviņu-Bahmani, Rolands paziņoja, ka finālā Gunitai jāizskatās ”kā odziņai”, jo vīrietis gatavojas spert nozīmīgu soli un draudzeni bildināt.

Mīļotās sapošanai viņš atvēlēja 300 eiro, ko stilistu komanda novērtēja kā naudas summu, kas ļauj izvērsties.

Pirmie divi tērpi - Lauras un Daces izvēlētie - izraisīja spilgtas sajūtas gan Gunitai, gan viņas draugam. Taču Rolanda sirdī visvairāk iekrita Aleksandra veidotais tēls, kurā bija ideāli savienota gaisīga kleita un ādas jaciņa.

Tālā viss noritēja labākajās bildinājumu tradīcijās - vispirms Rolands pastāstīja, cik labi jūtas kopā ar Gunitu, un vēlas ar viņu būt kopā visu atlikušo dzīvi, un mīļotās priekšā metās uz viena celīša un pasniedza saderināšanās gredzenu un rožu pušķi.

Gunita teica ”jā”, tomēr bildinājums sievieti tik ļoti aizkustināja, ka viņa nespēja valdīt prieka asaras.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:40

Jaunākās diskusijas