Linda Mūrniece publiski atmasko krāpnieku

tautaruna.lv 29.februāris 2020, 9:15
 
Gints Ivuškāns/ F64 Photo Agency
Piektdien restorāna "Mazais Otto" vadītāja Linda Mūrniece sociālajā tīklā facebook publicējusi ierakstu, kurā atmaskojusi kādu negodprātīgu darbinieku.
"Es vadu lielu kolektīvu. Vadu viesnīcu, veikalu, restorānu. Katru dienu sekoju tam, kas notiek saimniecībā. Bet es uzticos savējiem. Katrs, kurš ienāk mūsu darba vietā, tiek pieņemts ģimenē... ģimenē, kur viens otram uzticas," savu ierakstu sāk L.Mūrniece.

Viņa nekautrējas atklāt arī darbinieku, kurš viņas darbavietā rīkojies negodprātīgi. "Viņš mūsu uzticēšanos izmantoja. Zaga gandrīz katru dienu, kad nāca uz darbu, ko uzzinām tikai tagad - pēc laika. Teiksiet - policija, tiesa, cietums? Tas prasītu laiku un enerģiju, ko mēs tērētu nelietim. Kāds nopērk pudeli vīna un samaksā skaidrā. Kādēļ neiebāzt kabatā, neizsitot čeku?Inventarizācijas laikā paniski mēģināt samaksāt par trūkstošajām vīna pudelēm plauktos? Nepamanīt, ka pīkstina svešu karti, kas turpat netīšām palikusi...Jo nemaksās taču ar savu..Pārdot dārgu vīnu pa glāzei, kas nav paredzēts... Pēc tam nopirkt pudeli citā veikalā un nolikt vietā...Melot un melot un melot. Par to, kādēļ iztrūkums."

L.Mūrniece arī neslēpj, ka "citu mūsējo maiņās vakaros kasē vienmēr bija nauda, viņa maiņās nulle".

"Jā. Es atzīstos savās kļūdās. Nesēdēju un nevaktēju. Netiku galā. Ir nelieši, kas to izmanto. Vienīgais, ko šobrīd varu - skaļi pateikt šo. Un brīdināt citus. Par to, ka tā var notikt. Un par metodēm, kā mūs var apzagt," norāda "Mazais Otto" vadītāja.

Portāls "tautaruna.lv" jau vairākkārt vēstījis, ka L.Mūrniece aktīvi sociālajos tīklos dalās ar saviem novērojumiem. Tā, piemēram, nesen viņa sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar atziņu, kurā pauž, ka katram pašam jāuzņemas atbildību par savu dzīvi.

Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas