Dziedātāja Dafija atklāj, ka tikusi sazāļota, izvarota un turēta gūstā

Baiba Puriņa 26.februāris 2020, 13:12
 
AFP / Scanpix / LETA
Dziedātāja, kura daudzus gadus pēc sava hita "Mercy" panākumiem bija nozudusi no muzikālās skatuves, retā soctīklu ierakstā atklājusi, ka reiz tikusi sazāļota, izvarota un turēta gūstā.

Dafija iesāk ierakstu, atklājot, ka bieži vēlējusies to uzrakstīt, taču nezinājusi, kā to izdarīt. Viņa nezina, kāpēc tagad šķiet pareizākais laiks to darīt un viņa savu pieredzi atklājusi intervijā žurnālistam.

"Patiesība ir tāda, ka mani sazāļoja, izvaroja un turēja vairākas dienas gūstā, taču tagad esmu drošībā un ar mani viss ir kārtībā. Es izdzīvoju. Atlabšana prasīja laiku. Nav viegli to stāstīt. Bet varu atklāt, ka pēdējā desmitgadē es dienām esmu vēlējusies atkal sajust sauli savā sirdī un tagad beidzot to jūtu. Jūs noteikti brīnāties, kāpēc nerunāju par savām sāpēm? Es negribēju, lai pasaule redz skumjas manās acīs. Es sev jautāju, kā gan varu dziedāt, ja mana sirds ir salauzta? Lēnām tā atlaba, " raksta dziedātāja. Viņa atklāj, ka tuvākajās nedēļās publicēs interviju un ir gatava atbildēt uz visiem jautājumiem.

Nobeigumā Dafija lūdz ievērot šī jautājuma jūtīgumu un netraucēt viņas ģimeni.

View this post on Instagram

A post shared by @duffy on

Velsiešu dziedātāja, dziesmu autore un aktrise Eimija Anna Dafija labāk pazīstama ar savu skatuves vārdu Dafija (Duffy).

Viņas debijas albums Rockferry Apvienotās Karalistes albumu topā debitēja 1. vietā. Ar dziesmu no albuma "Mercy" Dafija kļuva par pirmo velsieti, kuras singls ierindojas Apvienotās Karalistes singlu topa pirmajā vietā, pēc Bonijas Taileres sasniegtā 1983. gadā ar dziesmu "Total Eclipse of the Heart".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas