Kāpēc Maikls Duglass nesaņems ne centa no tēva 50 miljonu mantojuma?

Baiba Puriņa 27.februāris 2020, 15:01
 
Reuters / Scanpix /LETA
Aktieris Kērks Duglass vienmēr esot bijis slavens ar savu nesavtīgo dabu un arī pēc nāves viņš ir rīkojies dāsni, novēlot savus miljonus labdarībai, vēsta "Mirror".
Kērka Duglasa bagātība lēšama 50 miljonu dolāru apmērā, kuru viņš pēc nāves atstājis labdarībai. Miljonu izlietojumu pārskatīs Duglasu fonds, kura mērķis ir palīdzēt tiem, kuri paši to nespēj. Labdarībā ietilpst palīdzība studentiem, kuri nespēj apmaksāt studiju maksu, teātra atjaunošana un palīdzība bērnu slimnīcai.

Savam dēlam aktierim Maiklam Duglasam Kērks nav atstājis neko, taču Maikla paša bagātība vērtējama aptuveni 300 miljonu dolāru apmērā, tāpēc par naudas trūkumu sūdzēties viņš nevar.

Jau vēstīts ka 5. februārī 103 gadu vecumā miris Holivudas kinoaktieris Kērks Duglass, par kura nāvi ziņoja viņa dēls aktieris Maikls Duglass sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram".

Duglass, sākotnējā vārdā Isers Daņielovičs, dzimis Amsterdamā no Krievijas izceļojušu ebreju ģimenē, bet izaudzis ASV Ņujorkas štatā.

Duglass savā sešus gadu desmitus ilgajā aktiera karjerā filmējies apmēram 90 kinofilmās, lielākoties tēlojot skarbus vīriešus.

Viņš trīsreiz tika nominēts "Oskaram" kā labākais aktieris galvenajā lomā, bet saņēma "Oskaru" tikai 1995.gadā par savu pusgadsimtu ilgo darbību kino jomā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas