Latviešu hokejists Merzļikins NHL piedzīvojis īstu elli

Viktorija Gabrjuna 26.februāris 2020, 14:30
 
AFP/Scanpix/LETA
Hokeja vārtsargam Elvim Merzļikinam iejušanās NHL bijusi smaga un depresīva. Par to Intas Mengišas materiālā "NHL izgājis cauri īstai ellei" izdevumā "Kas Jauns" pastāstījusi sportista māte Sandra.
Kā stāsta sportista mamma, sezonas sākums NHL tiešām bija smags, visi tuvinieki pārdzīvoja, jo juta, ka Elvis šajā laikā morāli izgāja cauri īstai ellei.

Sportistam esot bijis grūti iedzīvoties Amerikā, nepatika vide un negaršoja ēdiens. Arī hokeja klubā Elvis lāgā netika pieņemts - vairums komandas biedru sveicinoties nepaspieda roku.

Grūti bija pierast pie mazāka hokeja laukuma izmēra, zaudējumu sērijas un nosūtīšanas uz AHL.

"Elvis no negaidīti skarbajiem apstākļiem bija pilnībā apjucis un depresīvā noskaņojumā. Viņš noslēdzās sevī un negribēja ne ar vienu kontaktēties," stāsta Elvja mamma.

Elvis uz laiku bija zaudējis ticību saviem spēkiem, un, kā vēlāk atklāja mammai, domāja, ka ar NHL nekas nesanāks, ka, iespējams, pats sevi pārvērtējis un būs jāatgriežas Šveicē.

Vissmagākajā laikā "sāli brūcē" Elvim sabēruši arī daudzi līdzšinējie Latvijas hokeja līdzjutēji, kuri rakstīja internetā pazemojošus komentārus un sociālajos tīklos sūtīja pazemojošas un aizskarošas ziņas.

Taču pirmā uzsvara esot mainījusi Elvja noskaņojumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas