"Ar šo mūsu ģimenes ceļojumu pārsprāga mans drošais burbulis"; Virsnīte vēršas pie saviem sekotājiem

tautaruna.lv 24.februāris 2020, 21:10
 
Rūta Kalmuka/F64
Žurnāliste Kristīne Virsnīte savā ierakstā sociālajā vietnē Instagram vērsusies pie saviem sekotājiem, atklājot pārdomas par soctīkliem.
"Paklusēt Instagramā - tā ir bijusi mana sajūta visu pēdējo mēnesi kopš atgriešanās mājās no Āfrikas piedzīvojuma. Kaut kā tas mūsu ceļojums bija tik intensīvs, ka pazuda virziena rādītājs, esot Rīgā. Ar šo mūsu ģimenes ceļojumu pārsprāga mans drošais burbulis - par mums runāja un rakstīja dažādas lietas - gan tādas, kas ceļ arī mūs, gan tādas, kas ļauj izjust gandarījumu tikai tam, kurš uzraksta, " atklāta ir Kristīne.

"Tā nav vienkārša lieta, nemaz nav. Un vēl tā jēgas meklēšana - ko tad es īsti šeit Instagramā daru un gribu izdarīt, jo 35 tūkstoši cilvēku ir galvu reibinošs daudzums un tik pat liela atbildība. Vēlos patikt visiem, taču saprotu, ka nav reāli. Tas tāpat kā man gribas būt Ņujorkā un mājās vienlaikus - nav iespējams pat teorētiski. Redzat, tāda muļļāšanās pašai ar sevi un treniņš nebūt tik emocionāli atvērtai. Ļoti vēlos emocionālā pacēlumā dzīvot visu laiku, taču kā teica man viens mīļš cilvēks intervijā, kuru pagaidām nedrīkstu atklāt - ir jāmācās ne tikai kalnā kāpt, arī no tā nokāpt un dzīvot līdzenumā pirms nākamā kalna un līdzenumā būt galīgi nav forša sajūta. Es ceru, ka jums šis noder tik pat ļoti, cik man, jo brīžiem apjūku skrējienā uz mērķi un tajā, ka visi nu tik kaut ko sasniedz un es nedrīkstu atpalikt. Es esmu joprojām tā, kas saka - ej un dari, ja gribi kaut ko dabūt, taču nekļūsti ar to apsēsts, " pārdomās dalās Virsnīte.

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jau vēstīts, ka Kristīne Virsnīte kopā ar ģimeni uz diviem mēnešiem pameta Latviju, lai dotos ekspedīcijā Rīga - Dakāra - Rīga. Janvāra nogalē Kristīnes Virsnītes ģimene atgriezās Latvijā.

Vēlāk Kristīne savā Instagram kontā atklāja, ka kā galveno, ko vēlējusies atvest no Āfrikas, bijis prieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas