Hosams Abu Meri pastāsta, par ko pateicas mīļajai sievai

Rita Lazda 24.februāris 2020, 16:30
 
Ekrānšāviņš no instagram/ Hosams Abu Meri
Libānas goda konsuls Latvijā un gastroenterologs Hosams Abu Meri sociālajā tīklā instagram publicējis ierakstu, kurā ne vien pastāsta, kāpēc līdz šim baidījies slēpot, bet arī publiski pateicies savai sievai Lindai.
"Ļoti interesanti, ka piedzimu valstī, kur ir kalni un ziemā sniegs, bet manā bērnībā līdz maniem 18 gadiem Libānā plosījās pilsoņu karš, un tāpēc man nebija iespējas mācīties slēpot. Liktenis mani atveda uz Latviju, kur parasti ir daudz sniega (tikai ne šogad) un maz kalnu (tie gan nekur nav pazuduši šogad:)). Protams, kā saka, jo vecāks cilvēks paliek, jo grūtāk un bailīgāk iemācīties ko jaunu. Turklāt, ņemot vērā, ka esmu gastroenterologs-endoskopists, un manas rokas ir mans darbs, es ļoti baidos no lūzumiem un jebkādām traumām," savu stāstu par slēpošanu sāk Hosams Abu Meri.

"Tāpēc līdz šim izvairījos kāpt uz slēpēm. Tomēr, izrādās, vecums nav šķērslis, un jebkurā brīdī var iemācīties ko jaunu. Galvenais ir uzticēties instruktoram, un šoreiz tā ir mana sieva, kura ļoti mīl slēpot un ir ļoti pacietīga," slavina Libānas goda konsuls Latvijā.

"Viņa mani iedrošināja domāt par to! Nedēļas laikā, ar daudziem kurioziem un jokiem, un kritieniem, un skatoties uz pavisam maziem bērniem, kuri brauc kā piedzimuši ar slēpēm kājās, nedēļas laikā apguvu pamatus. Varu apliecināt, ka šodien jau beidzot arī sanāca! Esmu priecīgs un gandarīts, ka kalna pakāji nu jau sasniedzu bez negaidītiem piesēdieniem. Draugi, ja jums ir kāds klusais nepiepildītais sapnis, neatlieciet un ķerieties klāt- laiks un vecums nav šķērslis! Un paldies manai mīļajai sievai par pacietību, iejūtību un sapratni!" raksta H.Abu Meri, kurš arī publicējis savu un sievas kopbildi no kalna.

View this post on Instagram

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

Hosams Abu Meri visai aktīvi saviem sekotājiem stāsta gan par savām ikdienas gaitām, gan iepriekš publicējis foto no kopīgās atpūtas ar sievu Lindu. Vairāk par to lasiet

View this post on Instagram

A post shared by Hosam Abu Meri (@hosamabumeri) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:51

Jaunākās diskusijas