Paskat, kā uz ziņas par pasta sūtījumu uzrakstīts Rača uzvārds

tautaruna.lv 22.februāris 2020, 19:01
 
Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency
Pašmāju mūziķis un komponists Guntars Račs mikroblogošanas vietnē twitter publicējis foto, kurā redzams, cik neparasti viņa uzvārds uzrakstīts uz ziņojuma par pienākušo pasta sūtījumu.
"Uz pasta ziņojuma rakstīts "Vienkāršs sūtījums", bet izlasot savu uzvārdu, saprotu, ka nemaz tik vienkārši nebūs," mikroblogošanas vietnē twitter pie publicētā attēla norādījis komponists. Uzņemtajos kadros redzams, ka pasta ziņojumā rakstīts, ka sūtījums pienācis nevis Guntaram Račam, bet gan Guntaram Račanam.

Komponista kolēģis Lauris Reiniks ironizējis, ka uzrakstītais izklausās pēc īstena latgaļu uzvārda.

Guntars Račs (dzimis 1965. gada 25. martā Liepājā) ir latviešu mūzikas izdevējs, producents, dziesmu autors, mūziķis un dzejnieks.

Apguvis sitamo instrumentu specialitāti Emīla Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolā. Bijis redaktors Latvijas Radio raidījumā "Mikrofons". Muzicējis grupās "Neptūns", "Salve", Dzelzs Ceļš, "Jāņa Lūsēna grupa", "Slēģi", "Jauns Mēness" un joprojām muzicē grupā "bet bet". Dibinājis un ieņem vadošus amatus kompānijās "Mikrofona ieraksti" un "Izdevniecība MicRec", kas ir starptautiskās mūzikas izdevēju asociācijas biedri un kompāniju EMI Music Publishing un Sony/ATV partneri Baltijas valstīs. Kopš 2014. gada ir Amerikas Ierakstu Akadēmijas biedrs, ir tiesības balsot par Grammy balvai izvirzītajiem ierakstiem. Kā dziesmu tekstu autors sadarbojies ar daudziem mūzikas autoriem Latvijā, tai skaitā Raimondu Paulu, Jāni Lūsēnu, Uldi Marhilēviču, Ainaru Virgu, Imantu Kalniņu, Tomasu Kleinu, Mārtiņu Braunu. Ieguvis vairākas Mūzikas Ierakstu Gada balvas kā autors un izpildītājs. Vairāku Autortiesību Bezgalības balvu ieguvējs par plašu savu dziesmu izmantojumu Latvijā un pasaulē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:59

Jaunākās diskusijas