Zināms, kā savu pēdējo dzīves dienu pavadījusi pašnāvību izdarījusī raidījumu vadītāja

Rita Lazda 22.februāris 2020, 15:15
 
AFP/SCANPIX/LETA
Aizvadītajā nedēļas nogalē mājās Londonā atrasta šovu "Mīlestības sala" un "X Faktors" vadītāja Karolīna Fleka. Viņas tuvs draugs Saimons Karolls pastāstījis, ka abi tikušies dienu pirms viņas nāves.
Kā raksta medijs "The Sun", tad draugi devušies pastaigā un Karolīna lūgusi, lai viņš vairs publiski neklusē par to, kā raidījumu vadītāja jūtas. Viņa neslēpa satraukumu par martā gaidāmo tiesu, kur viņu bija plānots tiesāt par it kā notikušo uzbrukumu draugam. Tāpat Saimons atklājis, ka dāma jau ilgāku laiku cīnās ar miega problēmām.

Jau vēstīts, ka Karolīnas mirstīgās atliekas atradusi viņas dvīņu māsa. Zināms, ka sieviete izdarījusi pašnāvību pakaroties.

Trešdien viņas ģiemen sociālajā tīklā instagram publicējusi meitai veltītu ierakstu, kurā citēti pašas Karolīnas vārdi par to, ko viņa domā par apsūdzību par uzbrukumu savam draugam. "Lai kas tajā naktī notika, es vienmēr par visu uzņemos atbildību. Tomēr notikušais bija negadījums," dažas nedēļas pirms nāves savai ģimenei teikusi Karolīna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas