Tramps publiski apvaino aktieri Bredu Pitu

Baiba Puriņa 23.februāris 2020, 12:01
 
Reuters/AP/Scanpix/LETA
Donalds Tramps ar saviem skarbajiem izteikumiem nežēlo nevienu. ASV prezidents pamanījies veltīt neglaimojošus vārdus arī nupat "Oskaru" ieguvušajam aktierim Bredam Pitam, vēsta "E!".

Tramps aktieri nodēvējis par "mazo viszini" un paziņojis, ka nekad nav bijis liels Pita talanta cienītājs.

Jāatzīmē, ka Tramps nav paskaidrojis, kāpēc pēkšņi izlēmis apvainot aktieri, kurš šobrīd nav saistīts ar politiku, taču tiek uzskatīts, ka prezidentu sadusmojuši Pita joki par viņu, kurus aktieris izteicis saņemot apbalvojumus par lomu filmā "Reiz Holivudā...". "Oskaros" Pits jokojis par prezidenta impīčmenta lietu, norādot, ka viņam pateicības runai ir atvēlētas tikai 45 sekundes, kas ir "par 45 sekundēm vairāk nekā Senāts šonedēļ atvēlēja Džonam Boltonam".

Tramps veltījis skarbus vārdus arī pašiem "Oskariem", būdams šokēts, ka par labāko filmu atzīts Dienvidkorejas veikums. "Mums ir pietiekami daudz tirdzniecības problēmu ar Dienvidkoreju. Bet mēs viņiem iedodam balvu par gada labāko filmu. Vai tā bija laba? Es nezinu. Atgriezīsim "Vējiem līdzi", lūdzu? "Saulrieta bulvāri". Ir tik daudz labu filmu," norāda Tramps.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas