Harija paziņojums pamatīgi sadusmo fanus

Baiba Puriņa 22.februāris 2020, 17:00
 
Reuters / Scanpix /LETA
Princis Harijs nepatīkami pārsteidzis savus fanus, Saseksas hercogu Instagram profilā publicējot video, kurā redzama viņa "sarakste" ar pasaulslaveno mūziķi Džonu Bon Džovi, vēsta "Daily Star".

Fani nav labvēlīgi uztvēruši veidu, kādā Harijs paziņo par iespējamo duetu ar Džonu Bon Džovi dziesmai "Livin' On A Prayer" prinča organizētā sporta pasākumā "Invictus Games".

Negaidītais paziņojums, ko princis publicējis Instagram profilā, parāda neīstu saraksti starp Hariju un Džonu Bon Džovi, kas informē par gaidāmo pasākumu. Sarakstē dziedātājs jautā Harijam, kas jauns un viņš atbild slavenās dziesmas vārdiem. Tad Bon Džovi atklāj, ka 28. februārī būs Londonā un viņam ir ideja Harija organizētajam sporta pasākumam. Beigās Harijs norāda, ka būtu gatavs kāpt blakus dziedātājam uz skatuves un izmēģināt savus spēkus dziedāšanā.

Fani šādu paziņojuma veidu uztvēruši saasināti, dēvējot to par "lētu". "Ak, kā varenie krīt..." raksta kāds komentētājs. "Kad domā, ka vairs nav iespējams kļūt vulgārākam vai mazināt standartus..." neapmierināts ir vēl viens fans.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Tomēr ir arī tādi, kurus šī ziņa iepriecinājusi. "Lai tas notiek! Būtu fantastiski, ja Harijs dziedātu "Livin' On A Prayer"," rakstīts vienā no komentāriem. Daudzi norāda, ka ir apsveicami, ka pēc atteikšanās no karaliskajiem pienākumiem Harijs turpina iesāktos darbus.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas princis Harijs un viņa dzīvesbiedre Megana ar karalieni Elizabeti II panāktās vienošanās ietvaros atteikušies no karaliskajiem tituliem un valsts finansējuma.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas