Ar dramatiskiem notikumiem sākas "Lauku sēta"

Viktorija Gabrjuna 21.februāris 2020, 10:49
 
Ekrānšāviņš no video
TV šova "Lauku sēta" pirmā sērija izvērtusies īpaši dramatiska – tās izskaņā viens no dalībniekiem spiests pamest sētu ar ”ātro palīdzību”, raksta "skaties.lv".

Šogad ‘’Lauku sēta’’ notiek Ezerē - pie pašas Lietuvas robežas. Sezonas saimnieci Anitu vietējie slavē kā vietējo uzņēmēju, un ‘’vienu riktīgu sievu’’, kura ikdienā dara daudzas labas lietas apkārtējiem un parakstās uz dullām lietām.

Jānis Rāzna saimnieci sastop viņas vadītajā viesnīcā un ēdināšanas uzņēmumā, un saimniece neslēpj - esot viena no Ezeres aktīvākajām dāmām.

Viņa neslēpj - ar darbiem pašas saimniecībā galā tikt grūti - sieviete dzīvo viena ar mazmeitiņu. Tas, ka darbos palīdzēt varētu ‘’Lauku sētas’’ strādnieciņi, esot bijis viņas sapnis. Plānoti dažādi celtniecības darbi un teritorijas sakopšana - šovmeņiem būs, kur norauties!

Braucot uz saimniecību, zēni sāk satraukties - kur meitenes? Citi spriež, ka tas ir pozitīvi - jau ikdienā dāmas smadzenes čakarējot, te varēs no viņām atvilkt elpu. Citi gan skumji spriež, ka gribējies te ko līdzīgu ‘’Lauku sētas’’ zvaigznēm Aijai Dembovskai un Violetai Stepanovai.

Saimniecei, ieraugot, ka šosezon nav meiteņu, ir neviltots pārsteigums - kurš ravēs?

Puišus gan darbs nebaida - viņi uzreiz redz, ka te trūkst vīru rokas un gatavi mesties darbos, lai saimniecei palīdzētu! Viņi gan uzreiz saprot, ka saimniece nav ar pliku roku ņemama un apvest ap stūri viņu nevarēs.

Zēnus patīkami pārsteidz guļvietas - sienaugšas vietā saimniece parūpējusies par īstām gultām. Tiesa, puiši neslēpj bažas par to, kā visiem kopā izdosies sadzīvot higiēnas dēļ - vai visi mazgās kājas?

Tāpat puiši sāk jautroties, vai no rīta nepamodīsies, kopā saķērušies.

Kā pirmais darbs tiek uzdota virtuves iekārtošana. Telpa, kura jāiekārto, lai tajā varētu gatavot, sākumā vispār neizskatās pēc virtuves. Darba laikā sākas jau pirmie kašķi.

Veicos pirmos iekārtošanās darbiņus, pozitīvo gaisotni pārtrauc negaidīts notikums - atraktīvais šova dalībnieks Agnis piedzīvo lēkmi, ”Lauku sētas” dalībnieki un saimniece patiesi satraukušies un ātrā palīdzība nogādā puisi slimnīcā.

Izrādās, puisis, piesakoties šovā, bija slēpis savas veselības problēmas un dalībnieki ar satraukumu gaida ārstu slēdzienu par Agņa veselības stāvokli.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas