Atklāts, cik briesmīgi regbija spēlētājs izturējies pret sievu

Rita Lazda 21.februāris 2020, 15:00
 
EPA/SCANPIX/LETA
Trešdien vairākus pasaules medijus pāršalca ziņa, ka, sadegot automašīnā, gājis bojā bijusī regbija zvaigzne Rovans Baksters, viņa trīs bērni un sieva. Aptuveni diennakti pēc notikušā baisus faktus par piedzīvoto laulībā medijiem atklājusi bojāgājušā spēlētāja sievas vecāki, raksta "The Sun".

Jau neilgi pēc traģēdijas mediji vēstīja par nesaskaņām Rovana un viņa 31 gadu vecās sievas Hannas attiecībās. Vēl pirms notikušā abi cīnījušies par kopīgu atvašu aizbildniecību.

Lai gan plašākai sabiedrībai Hanna nav atklājusi privātās dzīves detaļas, viņas vecāki neslēpj, ka Rovanam bijis noteikts aizliegums tuvoties sievai. Abu attiecībās viņš bijis ārkārtīgi privātīpašniecisks, allaž kontrolējiis sieviete un viņu aizskāris. Pat pēc abu šķiršanās viņš viņai sūtījis aizskarošus e-pastus. Tāpat tikai ar policijas palīdzību izdevies atgūt vienu no bērniem, kuru Rovans četras dienas turējis gūstā.

Vecāki arī neslēpj, ka pirms nāves Hannai šķitis, ka bijušais vīrs spēj piekļūt datiem viņas viedierīcēs, jo zinājis katru viņas soli.

Jau vēstīts, ka policija gan vēl nav oficiāli apstiprinājusi informāciju, ka bijušais sportists veicis pašnāvību, gan aizdedzinot automašīnu, gan sadurot sevi ar nazi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:25

Jaunākās diskusijas