Izrādās, ka slaveno Džokera lomu varēja spēlēt Leonardo Di Kaprio

Baiba Puriņa 23.februāris 2020, 22:40
 
AP / Scanpix / LETA
Izrādās, ka slavenā ļaundara Džokera lomā, par kuru jau divi aktieri saņēmuši "Oskara" balvas, varēja būt slavenais amerikāņu aktieris Leonardo Di Kaprio, raksta "Brightside".

Ziņas par filmu "Džokers" sāka parādīties 2017. gadā un tad tika runāts, ka tās galvenais producents būs Martins Skorsēze, kurš jau daudzkārt sadarbojies ar Di Kaprio. Skorsēze pameta projektu, taču filmu studija joprojām gribēja, lai Leonardo spēlē galveno lomu.

Šoreiz Di Kaprio pie lomas netika, jo jaunais režisors uzstāja, ka Džokers jāspēlē Žoakinam Fēniksam, kurš par lomu šogad saņēma arī "Oskaru" kā labākais aktieris.

Jāatzīmē, ka režisors Fēniksam esot trīs mēnešus lūdzies, lai viņš piekrīt spēlēt šo lomu, taču aktieris uztraucies, ka tā būs kārtēja supervaroņu filma. Žoakins arī gribējis, lai filmas nosaukums būtu "Arturs". Režisors atklājis, ka filmēšana uzsākta vēl nesaņemot skaidru apstiprinājumu no galvenās lomas tēlotāja.

Jāatgādina, ka 2009. gadā par Džokera lomu filmā "Tumšais bruņinieks" pēc savas nāves "Oskaru" saņēma arī aktieris Hīts Ledžers.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:18

Jaunākās diskusijas