VIDEO: Rebeka Koha parāda, cik neticami lielu svaru spēj pacelt

Rita Lazda 20.februāris 2020, 17:40
 
Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency
Iespējams, kāds sporta darbonis padomās, ka latviešu svarcēlājas Rebekas Kohas video redzamais paceltais smagums tāds nieks vien ir, tomēr piekritīsiet, ka izmēros ne pārāk lielajai dāmai, vai jebkurai citai sievietei šis ir kaut kas iespaidīgs.
Februāra sākumā savā sociālā tīkla instagram profilā Rebeka publicējusi video, kurā redzams, kā viņa spēj pacelt un vēl pietupties ar 150 kilogramus lielu smagumu uz pleciem. Uzņemtie kadri izraisījuši sajūsmu un apbrīnu ne vienā vien komentētājā. Ar smaidiņiem apskatīto video aplaimojis arī Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis.
View this post on Instagram

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Jau vēstīts, ka 2019.gada oktobrī Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē notika Eiropas U20 un U23 čempionāts svarcelšanā, kurā Ventspils Olimpiskās vienības sportiste Rebeka Koha izcīnīja zelta medaļu, raušanā sasniedza 100 kilogramus, bet grūšanā 119 kilogramus, kas summā deva 219 kilogramus, apsteidzot 2.vietu par 10 kilogramiem.

Šobrīd mūsu svarcēlāji turpina gatavoties 2020.gada Tokijas Olimpiskajām spēlēm un pasaules reitingā mūsu svarcēlāji ieņem: Rebeka Koha 5.vietu, Ritvars Suharevs 7.vietu, Artūrs Plēsnieks 9.vietu un Vadims Koževņikovs 16.vietu, teikts Ventspils Olimpiskā centra mājaslapā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas