Salceviča dusmīga par divkosību soctīklos

tautaruna.lv 27.februāris 2020, 14:13
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Stiliste Indra Salceviča nekad nav baidījusies paust skarbu viedokli par divkosību, kas sociālajos tīklos skar jautājumu par pozotīvu attieksmi pret savām ķermeņa aprisēm (body positive).

Ierakstā sociālajā vietnē Instagram Salceviča neslēpj savu sašutumu: "Nu, pasakiet man — kāda jēga rakstīt par selflove un sevis pieņemšanu, ja ir jāpublicē fotogrāfijas Instagram pasaulē ar aplikācijās samazinātām vidukļa līnijām vai izlaizītām ādām?"

Viņa turpina: "Jā, filtrus saprotu - tas ļauj ieturēt kaut kādu kopējo Instagram tonālo gammu, bet kāpēc ir jāmelo? Un priekš kam? Uz ielas savu vidukli slaidāku neparādīsi un kājas garākas neizstiepsi."

Viņa neslēpj, ka pati ir izmēģinājusi aplikāciju, kas attēlos koriģē ķermeņa aprises: " 2 minūtes un man ir ne tikai tievāks viduklis, bet arī lielākas krūtis un slaidāka seja, štrunts par pieplacināto un plakano roku! Izbaudiet! P.S es vēl tā " gramatna" ir konti, kuros ķermeņa deformācijas ir daudz iespaidīgākas."

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Jau vēstīts, ka nesen Salceviču sadusmoja izteikumi par veselīgu uzturu: "Tu esi tas, ko tu ēd! Reāli besī! Varētu padomāt, ka cilvēka mentālā veselība slēpjas uzņemtā uztura daudzumā. Es neesmu tas, ko es ēdu. Es esmu tas, ko es domāju, kā es domāju, kā es izvēlos pavadīt savu laiku un kādas ir manas prioritātes."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas