Laura Grēviņa pārsteidz ar atklāsmi par tievēšanu

Viktorija Gabrjuna 20.februāris 2020, 9:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Radio 5 personības un dīdžeja Toma Grēviņa sieva Laura Grēviņa sociālajos tīklos dalījusies ar savu stāstu "par attiecībām ar sporta zāli".
Laura patiesi pārsteidz, rakstot, ka vidusskolas laikā dzīvojusi ar uzskatu, ka “jānosporto” pilnīgi katra apēstā kalorija.

"Mazs stāsts par manām attiecībām ar sporta zāli. Kaut kad vidusskolā es sadomājos, ka man vajag abonementu sporta klubam, un pie tāda arī tiku. Vispār nesapratu, ko es daru, bet galvenais bija pasvīst un nomest liekos kilogramus, kuru man nebija vispār. Bet kādu brīdi uzskatīju, ka man “jānosporto” pilnīgi katra apēstā kalorija, ar piebildi, ka vairāk par 500 dienā labāk neuzņemt . Vai kopš tā laika esmu kļuvusi gudrāka? Nu tā - vēl mācos," raksta Laura.

Viņa atklāj, ka tagad atsākusi apmeklēt sporta zāli.

"Ilgu laiku ar sportu iepauzēju, jo manas domas svārstījās no “man bessī sporta zāles” starp “man bail atsākt, jo pārāk ļoti aizraušos”. Atsākot apmeklēt sporta klubu bija mazliet bail, ka atkal aiziešu azartā, un šobrīd es ļoti cenšos pati sevi pieskatīt, lai ikdiena būtu veselīgā balansā. Bet tas galīgi nav tik vienkārši.. Joprojām uznāk dienas, kad man šķiet, ka spēka pietiek visam, ka varētu aiziet uz vairākiem treniņiem dienā + nostaigāt 20’000 soļus pustukšā dūšā, un ka izlaist kaut vienu dienu ir slikti, man atkal un atkal sev jāapgalvo - tas ir OK. Mēreni, nepārspīlējot, ir OK. Jo mans mērķis nav nomest svaru vai uzkačāt presi. Mans mērķis ir justies labi, tikai un vienīgi. Bet nav viegli pie šāda mērķa apstāties, jo ik pa laikam gribas sev pierādīt - es taču varu vairāk. Bet vai vajag...? " pārdomās dalās Grēviņa.

View this post on Instagram

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

Jāpiebilst, ka viņa arī iepriekš ir atklājusi, ka skolas laikā cietusi no ēšanas traucējumiem.

Grēviņa atklāja, ka vidusskolas laikā pārtikusi lielākoties no 3 in 1 kafijas ķiršu un activia jogurta brokastīs, “Rasēns” un varbūt vēl burkānu salātiņi ar rupjmaizi skolas kafejnīcā pusdienās, saldētu pākšu pupiņu paka vakariņās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas