Liene Šomase stāsta par diviem ļoti smagiem gadiem savā dzīvē

Rita Lazda 20.februāris 2020, 19:02
 
Ekrānšāviņš no video
Dziedātāja Liene Šomase, kura plašāku atpazīstamību pirms daudziem gadiem iemantoja šovā "Talantu fabrika", atklāti pastāstījusi par diviem ļoti smagiem gadiem savā dzīvē.
Lai gan pirms kāda laika dziedātāja ļoti maz atklāja par savu privāto dzīvi, šobrīd vismaz daļu no viņas ikdienas gaitām iespējams vērot raidījumā "Slavenības.Bez filtra". Vienā no tā epizodēm Liene neslēpj, ka viņas dzīvē ļoti grūti bijiuši divi gadi, kuros dzeltenā prese ķengāja un rakstīja par viņu nepatiesību. "Kaut kā es no sākuma centos cīnīties pret to, taču pēc tam sapratu, ka jāpaiet nost no tā visa," norāda Liene. Tāpat viņa neslēpj, ka ārkārtīgi grūti bijis uztvert negatīvos komentārus.

Jau vēstīts, ka šī ir pirmā reize, kad Liene drosmīgi atvērusi savas privātās dzīves durvis plašākai sabiedrībai. Nu skatītāji beidzot varēs redzēt, kā dzīvo šī sieviete, un uzzināt, ka patiesībā Liene Šomase ir daudz kas vairāk par dziedātāju - viņa ir māmiņa, sociālā uzņēmēja, garīgā miera meklētāja un ezotērikas, kā arī vēdisko rituālu piekritēja, raksta "Vakara Ziņas".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:56

Jaunākās diskusijas