Slavenais dziedātājs Robijs Viljams pārsteidzis fanus, kļūstot par tēvu ceturtajam bērnam

Baiba Puriņa 18.februāris 2020, 21:30
 
LAUTRENT VU/SIPA/Scanpix/LETA
Robijs Viljams un viņa sieva Aijda Fīlda Viljamsa paziņojuši par sava ceturtā bērna piedzimšanu, kurš pasaulē nācis ar surogātmātes palīdzību, vēsta BBC.

Viljamsa sieva pārsteidza dziedātāja fanus, paziņojot par dēla piedzimšanu. Dēls pasaulē nācis ar tās pašas surogātmātes palīdzību, kura iznēsēja arī pāra jaunāko meitu Koko.

Kā norādījusi Fīlda Viljamsa, ģimene esot svētīta un nu viņi jūtoties pilnīgi. Sieviete savā Instagram profilā dalījusies ar attēlu, kurā redzamas visu viņas bērnu kājas.
View this post on Instagram

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Arī pāra meita Kolete (Koko) Džozefīne Viljamsa, kura dzimusi 2018. gadā, pasaulē nāca ar surogāta palīdzību. Ģimenē aug arī 2012. gadā dzimusī meita Teodora un 2014. gadā dzimušais dēls Čarltons.

Robijs Viljams ir mūziķis un bijušais populārās puišu grupas "Take That" dalībnieks. Kā solists Viljams ir pārdevis visvairāk albumu un ieguvis visvairāk "BRIT Awards" balvas Lielbritānijas vēsturē. 2004. gadā Robijs Viljams iekļuva Lielbritānijas mūzikas slavas zālē, kad pēc balsojuma tika noskaidrots, ka viņš ir 1990. gadu izcilākais Apvienotās Karalistes mūziķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas