Atrasta vēl viena Meganas Mārklas dubultniece

Rita Lazda 19.februāris 2020, 19:35
 
Christine Mathis / SWNS/SCANPIX/LETA
Pirms kāda laika vēstījām par kādu māmiņu Misūri štatā ASV, kura sevi dēvē par Saseksas hercogienes Meganas Mārklas dubultnieci. Izrādās, ka dubultnieču pulkam pievienojusies vēl kāda dāma, kura ikdienā strādā par stjuarti.

Kristīne Matis ikdienā strādā aviācijas nozarē, taču apkārtējie ne reizi vien pamanījuši viņas līdzību ar prinča Harija sievu Meganu Mārklu. "Neviens gan nav teicis, ka esam kā dvīnes, taču ir patīkami dzirdēt, ka līdzinos viņai," Kristīnes teikto citē tabloīds "Express".

Ikdienā dāma ir kompānijas "JetBlue" stjuarte un pirmos komplimentus par līdzināšanos slavenajai aktrisei viņa saņēmusi pirms vairākiem gadiem, kad strādājusi ar biznesa klases klientiem.

"Pasažieri mani apstādināja, lai pateiktu, ka līdzinos aktrisei no "Suits", norāda dāma.

Izrādās, reiz ar slaveno aktrisi viņu sajaucis pat dermatologs, kurš dzimumzīmes noņemšanas laikā apgalvojis, ka tā ir Megana, kura izmanto vien citu vārdu, lai slēptos no apkārtējo uzmanības.

View this post on Instagram

A post shared by Christine Primrose Mathis (@meghanmarklelookalike.us) on

Jau vēstīts, ka otra Meganas Mārklas līdziniece reiz pat izteikusies, ka būtu gatava prinča Harija sievu aizstāt kādos saviesīgos pasākumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas