Lēdija Gāga Valentīndienā izdarījusi ko neparastu

tautaruna.lv 18.februāris 2020, 23:01
 
Laurent Vu/SIPA/Scanpix/LETA
Amerikāņu dziedātāja Lēdija Gāga, kura jau divas reizes izšķīrusies no mīļotā vīrieša neilgu laiku pēc tam, kad saņēmusi tā bildinājumu, šajā Valentīna dienā nolēmusi bildināt pati sevi, vēsta "E".

Dziedātāja nolēmusi nodot pasaulei ziņojomu, pasniedzot sev gredzenu, lai parādītu, ka ikviens no mums drīkst bildināt kādu jebkurā laikā.

Jāatzīmē, ka šis gads ir īpašs, jo tas ir garais gads, kad februārī ir 29 dienas. Daudzviet pasaulē pastāv uzskats un tradīcija, ka tieši 29. februārī sievietēm oficiāli ir atļauts bildināt savus iecerētos. Gāga uzstāj, ka ikvienam būtu jābūt brīvai izvēlei to darīt kad vien ir vēlēšanās.

"Savas karjeras laikā esmu bijusi lepna, ka varu iestāties par lietām, kam ticu," saka Gāga. "Par spīti šai novecojušajai tradīcijai es izlēmu teikt "jā" sev!" norāda dziedātāja. Viņa arī iegādājusies speciālu gredzenu, ko nesās "ar lepnumu, lai sev un citiem atgādinātu, ka vienīgā atļauja, kas nepieciešama, lai mīlētu ir jājautā sev."

Stefānija Džoanna Andželīna Džermanota, plašāk pazīstama kā Lēdija Gāga (Lady Gaga), ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu autore, mūziķe un aktrise. 2008. gadā viņa laida klajā savu pirmo studijas albumu "The Fame".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas