56 gadu vecumā Elita Drāke joprojām bauda dzīvi klubos

tautaruna.lv 22.februāris 2020, 13:45
 
Lauris Vīksne/F64
Sieviešu konkursu organizatore Elita Drāke, šķiet, gadiem ejot kļūst tikai jaunāka, daiļāka un enerģijas pārbagātāka. Skaties.lv sastapa Drāki sarunu bārā ”RŪM”, malkojot vīnu jauniešu kompānijā.

Vecmāmiņu konkursa organizatore nereti saskaras ar skauģu viedokli, kuriem šķiet - dāmai labākajos gados klubos nav, ko darīt.

"Jo cilvēks vairāk būs apzināts, jo mazāku nozīmi viņš piešķirs gadiem. To jau sen pierādījis laikmets un enerģētiskie līmeņi, ka gadi pasē noteikti vairs mūsdienās nespēlē nekādu lomu.

Ir ļoti daudz jauniešu, kuri jau ir veci, slimi, neapmierināti ar dzīvi un pazaudējuši tās jēgu. Kā pierādīja sieviešu konkurss, no kura nupat atgriezāmies, sieviete ap 60 nereti var izkonkurēt sievieti ap 30 visās jomās! Cilvēks pats izvēlas, kā viņš vēlas justies, un to viņš var izvēlēties neatkarīgi no tā, kādā vecumā viņš ir.

Tas, ka kāds kaut kam ir par vecu, ir aprobežotu un skaudīgu cilvēku secinājumi vai komentāri. Jo ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē jau sen pierādīts, ka varam baudīt dzīvi jebkurā vecumā,” nosmejas Drāke un priecīgi iemalko vēl vienu vīnu, jauniešu pielūgsmes pilno skatienu pavadīta!

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas