"Zelts Latvijai!" Gundega Skudriņa plūc uzvaras laurus Krievijā

Viktorija Gabrjuna 18.februāris 2020, 18:10
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pasākumu organizatore, dekoratore un TV raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa un viņas komanda pagājušajā nedēļā izcīnīja prestižu balvu Krievijā pasākumu organizēšanā.

Ko sociālajā tīklā Instagram atklāj Gundega, viņa kopa ar komandu saņēma 1. vietu Maskavā Best Experience Marketing Adward 2020 par labāko kultūras pasākumu aizvadītajā gadā.

"Zelts Latvijai!!! Mammīt mīļo, apejot visus mega giga gigantiskos gan Krievzemes, gan tuvo kaimiņvalstu kultūras pasākumus. Kad nosauca uzvarētājus, pat apstulbām un nesapratām, ka jāiet pēc balvas. Mūsu mīļais Paulig Botāniskais ūdensdārzs apgāja operas festivālus, gaismu festivālus, dažnedažādus kreatīvos notikumus. Nu vienkārši bez valodas..
Notiek taču brīnumi!!!!
Bet, ja jau to vērtēja 80 cilvēku žūrija ( vadošo zīmolu mārketinga speciālisti un pasākumu industrijas flagmaņi), tad laikam jānotic," raksta Gundega.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Gundega Skudriņa (@metroskudra)

Viņa piebilst, ka no Krievijas pārvedīs vairākas balvas.

"Latvijai 2 zelta medaļas un pirmās vietas, kā arī vienu sudrabu un īpašo specbalvu. Vai dieniņ, nosmēlām krieviņiem visvairāk balvu. Un tās visas brauks uz Latviju. (..) 1.vieta zelts Labākais komandas veidošanas pasākums ( team bildings)
1.vieta zelts Labākais Kultūras notikums
2.vieta sudrabs Labākais klientu pasākums.
Un specbalva -Labāk izmantotās inovāciju tehnoloģijas," raksta Skudriņa.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Gundega Skudriņa (@metroskudra)

Jāpiebilst, ka tas nebūt nav pirmais starptautiskais konkurss, kurā Skudriņai izdevies uzvarēt. Pērnā gada nogalē ziņojām, ka Skudriņa un viņas komanda izcīnīja prestižu starptautisku balvu pasākumu organizēšanā un ieguva 1.vietu pasaules prestižākajā pasākumu industrijas festivālā "BEA World festival 2019" kategorijā "Privātais pasākums".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas