FOTO: Laura Ikauniece uzsākusi jaunas attiecības

Baiba Puriņa 17.februāris 2020, 13:50
 
Romāns Kokšarovs/F64
Daudzcīņniece Laura Ikauniece Valentīna dienā sveica savus sekotājus ar romantisku foto, kurā redzams pāris saulrietā. Tapis zināms, kurš ir sportistes mīļotais vīrietis.

Lauras Ikaunieces mīļotais vīrietis ir igauņu šķēpmetējs Magnuss Kirts.

Magnuss ir Igaunijas vieglatlēts un rekordists šķēpmešanā. Viņš savā Instagram kontā dalījies ar diviem attēliem, kuros redzams kopā ar Ikaunieci.
View this post on Instagram

A post shared by Magnus Kirt (@magnuskirt) on

View this post on Instagram

A post shared by Magnus Kirt (@magnuskirt) on

Jau vēstīts, ka nopelniem bagātā vieglatlēte Laura Ikauniece Valentīna dienā publicēja romantisku attēlu un saviem sekotājiem angļu valodā rakstīja: "Daži cilvēki spēj mūsu mazās galaktikas pārvērst Visumā. Nebaidieties mīlēt, tā ir maģija. Priecīgu visiem Valentīna dienu."

View this post on Instagram

A post shared by Laura Ikauniece (@laura_ikauniece) on

Ikauniece 2014. gada vasarā apprecējās ar Rolandu Admidiņu, taču viņu laulība vēlāk šķirta.

"Sporta Avīzei" Laura neslēpa, ka bijusi laulības šķiršanas iniciatore. "Nav viegli saglabāt laulības dzīvi, ja lielāko daļu laika pavadāt šķirti. Domāju, ka tas bija visa pamatā. Regulāri braukāt no Rīgas uz Tallinu nav gluži normāli, bet es pati uz Latviju braucu tikai trīs četras reizes gadā," pauda Laura.

Jāatgādina, ka Ikauniece par šķiršanos pavēstīja socālajā tīklā Instagram. "Mēs ar vīru Rolandu nolēmām iet katrs savu ceļu," rakstīja Laura.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas