Lopesa 50 gadu vecumā dalās ar atklātu foto bikini

tautaruna.lv 23.februāris 2020, 23:21
 
EPA / Scanpix / LETA
Dženifera Lopesa publicējusi attēlu, kurā redzama baltā bikini, vēsta "Elle".

Komentārā pie attēla dziedātāja raksta: "Relaksēta un uzlādēta."

Komentāros fani novērtējuši dziedātājas neticami lielisko augumu, izmantojot emocijzīmes ar uguns liesmu un pat nodēvējot viņu par "vienradzi".
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lopesa, kura pērn nosvinēja savu 50 gadu jubileju, pēdējā laikā pārsteidz savus fanus, demonstrējot fantastisku fizisko formu. Arī viņas uzstāšanās "Superbowl" starplaikā kopā ar dziedātāju Šakiru izpelnījās gan absolūtu fanu sajūsmu visā pasaulē, gan arī kritiku, jo viņu priekšnesums neesot bijis piedienīgs. "Domāju, ka tas ir muļķīgi," kritiku noraida dziedātāja. "Mēs abas esam cienījamas mākslinieces un mammas, mums ir bērni un mēs esam ļoti apzinīgas pret darbu ko darām. Mēs veidojām šovu, kas izcēla sievietes un mūsu Latīņamerikas saknes, kas, manuprāt, tika labi uzņemts arī publikā."

Jau vēstīts, ka Lopesa savā Instagram kontā decembrī publicējusi retu foto, kurā savos gados izskatās satriecoši arī bez kosmētikas un viņas fani nespēj pārstāt brīnīties par zvaigznes spēju saglabāt dabisko skaistumu.

Dženifere Lopesa ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu autore, aktrise un dejotāja. Dziedātāja izdevusi deviņus albumus. Viņa filmējusies tādas filmās kā ”Manhetenas istabene” un ”Kāzu plānotāja”, kā arī daudzās citās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas