FOTO: Latvijas slavenības sveic Valentīna dienā

Baiba Puriņa 14.februāris 2020, 12:43
 
Vladislavs Proškins/F64
Kamēr Valentīna dienas atzīmēšana joprojām Latvijā tiek uzņemta ar dalītām jūtām, šie svētki arvien mērķtiecīgāk ieņem savu vietu arī latviešu sirdīs. Daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki soctīklos publicējuši sveicienus Valentīna dienā.

Dziedātājs Dons, kurš kļuvis par tādu kā latviešu "simbolu" Valentīna dienai, jo ik gadu rīkoja koncertus tieši šajā dienā (šis gads gan būs izņēmums), savā Instagram profilā uzrunājis dāmas: "Mīļās, burvīgās un jaukās dāmas! Lai mīlestība pilda jūs katru dienu! Priecīgu Valentīndienu!"

View this post on Instagram

A post shared by Dons (@dons_lv) on

Nopelniem bagātā vieglatlēte Laura Ikauniece publicējusi romantisku attēlu un saviem sekotājiem angļu valodā vēl: "Daži cilvēki spēj mūsu mazās galaktikas pārvērst Visumā. Nebaidieties mīlēt, tā ir maģija. Priecīgu visiem Valentīna dienu."
View this post on Instagram

A post shared by Laura Ikauniece (@laura_ikauniece) on

Modele un skaistumu konkursu dalībniece Diāna Kubasova ierakstā atklāj arī dažus faktus par šiem svētkiem: "Vai zināji, ka dažās valstīs Valentīna dienu nesvin tā kā esam paraduši, kad pāri viens otram dāvina dāvanas un dodas romantiskās vakariņās, bet gan kā draudzības svētkus. Somu valodā Valentīna dienu sauc par ystävänpäivä (tiešā nozīmē "draudzības diena") un tajā tiek svinēta draudzība. Ystävänpäivä Somijā ir publiska draudzības atzīšana."

View this post on Instagram

A post shared by Diana Kubasova (@dianakubasova) on

Arī dziedātāja Marija Naumova dalījusies ar sekotājiem savā priekā par negaidītu Valentīna dienas pārsteigumu un sveic tos šajos svētkos: "Sveiciens Visu mīlētāju dienā!!! Dod Dievs visiem tik negaidītus un skaistus pārsteigumus."

View this post on Instagram

A post shared by Marija Naumova (@marija.naumova) on

Savukārt viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece publicējusi attēlu, kurā rāda, kā notiek gatavošanās šai dienai. "Velkam laukā sirdis no pagraba," attēlā redzamo skaidro Mūrniece.

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas