FOTO: Lēdijas Gāgas neparastās uzacis pārsteidz internetu

tautaruna.lv 16.februāris 2020, 22:37
 
Reuters / Scanpix /LETA
Dziedātāja Lēdija Gāga savā Instagram publicējusi atklātu tā dēvēto selfiju, demonstrējot savu jauno uzacu krāsu.

Nav noslēpums, ka Lēdija Gāga ir vizuālo pārvērtību "hameleons", nebaidoties no ļoti ekstravagantiem tēliem, kas kalpo arī kā daļa no viņas mākslas.

Šoreiz dziedātāja publicētajā attēlā ir redzama dabiska, ar ļoti minimālu kosmētiku, taču uzmanību izpelnījušās viņas uzacis, kuras dziedātāja ir izbalinājusi.

Gāgas negaidītās uzacu pārvērtības ir notikušas dienu pēc tam, kad viņa paziņoja, ka kopā ar savu skaistumkopšanas zīmolu "Haus Labs" strādā pie kaut kā īpaša, vēsta tabloīds "E!".

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Dziedātāja attēlu komentējusi ar vienu vārdu - "suši" un fani komentāros ir sajūsmā par sava elka pārvērtībām.

Jāatzīmē gan, ka pie mums gan gaišo uzacu dēļ ar nepatīkamiem komentāriem internetā nācies saskarties televīzijas raidījumu vadītājai Rūtai Dvinskai. LNT ētera personību Rūtu Dvinsku pamatīgi sadusmoja nelabvēļi, kuri sociālajos tīklos nespēj nomierināties par sievietes gaišajām uzacīm, pat aicinot Rūtu "savest kārtībā" savu izskatu.

Jau vēstījām, ka pagājušā gada rudenī internetā izplatījās video, kurā pasaulslavenā māksliniece Lēdija Gāga piedzīvo apkaunojošu mirkli sava šova "Enigma" laikā Lasvegasā, kad viņa kopā ar fanu nokritusi no skatuves.

Stefānija Džoanna Andželīna Džermanota, plašāk pazīstama kā Lēdija Gāga (Lady Gaga), ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu autore, mūziķe un aktrise. 2008. gadā viņa laida klajā savu pirmo studijas albumu "The Fame".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas