Aktrisei Kristīnei Belickai top jauns tetovējums

Lelde Veinberga 13.februāris 2020, 18:48
 
Ekrānuzņēmums
Latvijā pazīstamā aktrise Kristīne Belicka nolēmusi tikt pie jauna tetovējuma. Šoreiz izskatās, ka uz aktrises ķermeņa taps kaķa tēls.

Aktrises ķermeni jau rotā vairāki tetovējumi, bet tas nav traucējis Kristīnei tikt pie vēl kāda.

View this post on Instagram

A post shared by Kristīne Belicka (@kr.belicka) on

"Top kaut kas jauns.. " fotogrāfiju, kurā redzams, kā top viņas kaķa tetovējums, komentē aktrise.

Zīmīgi, ka vairākos foto, ko Kristīne ievietojusi vietnē Instagram, viņa ir kopā ar viņas mīluļiem kaķiem, kas liek domāt, ka šie dzīvnieki noteikti aktrisei ir ļoti tuvi.

34 gadus vecā Kristīne Belicka ir latviešu teātra un kino aktrise. Belicka uzaugusi Talsos, mācījusies Talsu ģimnāzijā. Studējusi aktiermākslu Latvijas Kultūras akadēmijā, taču studijas nav beigusi.

2006. gadā režisore Ināra Kolmane uzaicināja K. Belicku atveidot titullomu kinofilmā "Mona" — erotiskā drāmā, kurā viņa tēloja jaunu mazpilsētas meiteni, kas sāk romānu ar gados vecāku pilsētnieku. Filmā ir daudz kailskatu un erotisku ainu. Finansiālu problēmu dēļ filma uz ekrāniem parādījās tikai 2012. gadā. Šajā laikā Belicka piedalījusies arī filmās "Rīt būs" (2008, Annas loma) un "Kailums" (2008, medmāsas loma).

2008. gadā Dž. Dž. Džilindžers uzaicināja viņu piedalīties savās Dailes teātra izrādēs: Viņa (G. Vitkopa "Nekrofils", 2008), Kima (H. Satona "Psihs", 2008), Gledisa (R. Kūnija "Ja mana sieva uzzinās", 2009). Liepājas teātrī piedalījusies A. Vampilova lugā "Pīļu medības" (2009). Par lomu I. Viripajeva lugā „Jūlijs. Kāda maniaka stāsts” (2008) izvirzīta „Spēlmaņu nakts” balvai nominācijā „Gada spilgtākā debija”. Taču atkarību problēmu dēļ K. Belicka 2009. gada nogalē tika atlaista no teātra. Vairākus gadus viņa pavadīja ārpus Latvijas, dzīvodama Menas salā.

Belicka atgriezās uz skatuves 2016. gadā, kad Dailes teātrī atveidoja vairākas lomas G. Ostrovska izrādē "Mīļākais" (2016). Gada beigās K. Belicka redzama jaunajā A. Ēķa kinofilmā "Svingeri". Viņa piedalījās arī filmās "Zvaigžņotās debesis" (2016, Līva) un "Dārznieks" (2016).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:25

Jaunākās diskusijas