Radeviča parāda, kā paaugusies viņas jaunākā atvase

Lelde Veinberga 11.februāris 2020, 20:31
 
Ekrānuzņēmums
Bijusī Latvijas tāllēcēja Ineta Radeviča vietnē Instagram dalījušies ar mīļu fotogrāfiju, kurā redzama viņas jaunākā atvase nepilnu gadu vecais dēliņš un vīrs krievu hokejists Pjotrs Sčastļivijs.

Bilde tapusi Maiami pludmalē ASV, kurā redzams, kā hokejists tur uz pleciem mazo Maksimilianu, kurš piedzima pērnā gada maija sākumā.

View this post on Instagram

A post shared by inetaradevica (@inetaradevica) on

"Noteikums nr. 1: pajautā tētim. Noteikums nr. 2: atkārto noteikumu nr. 1," īsi komentējusi slavenā sportiste.

Iepriekš vēstījām, ka tikai pāris nedēļas pēc dēliņa laišanas pasaulē, Radeviča soctīklos atrādīja, ka ir lieliskā formā.

Abu sportistu ģimenē ir vēl divi bērni - dēls Marks un meita Amēlija.

Ineta Radeviča ir bijusī latviešu vieglatlēte, startējusi tāllēkšanas un trīssoļlēkšanas sacensībās. Viņa ir 2010. gada Eiropas čempione tāllēkšanā, kā arī 2011. gada Pasaules čempionāta sudraba medaļas ieguvēja. Trīs gadus pēc kārtas (2010—2012) tikusi atzīta par gada labāko Latvijas sportisti. Vairākus gadus pēc aktīvās sporta karjeras beigām viņas 2012. gada analīzēs tika konstatēts dopings.

Pēc sportistes karjeras beigām bijusi sporta žurnāliste Latvijas Televīzijā. No 2017. gada marta līdz 2018. gada novembrim — Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidente.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas