FOTO: Dināra Rudāne nēsā vīriešu uzvalku, ko nopirkusi "humpalās"

Viktorija Gabrjuna 16.februāris 2020, 11:39
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Dināra Rudāne saviem sekotājiem sociālajos tīklos pavēstījusi, ka labprāt nēsā vīriešu uzvalku, ko iegādājusies "humpalās".
Dināra uzsver, ka lietoto apģērbu veikalā varot atrast daudz labākas kvalitātes drēbes nekā daudzos citos veikalos.

"Šis ir vīriešu kostīms, nopirkts humpalās, mūsdienās to sauc par Vintāžu. Ienākot vintāžas veikalā ( humpalās), šķiet, ka esi aizceļojis uz ārzemēm. Tur vienmēr ir pilns ar tūristiem. Turklāt vintāžā var atrast daudz labākas kvalitātes drēbes, ja salīdzina ar šobrīd piedāvāto kvalitāti ‘MassMarketā’. Man ir vismaz četras foršas žaketes no vintāžas veikala, ļoti kvalitatīvas, divas no tām Hugo Boss un YSL, bet tas nebija speciāli meklēts, ieraudzīju tikai tad, kad kāds pajautāja, kas par firmu, vēl divas Somu ražojuma, katra nopirkta par apmēram 4 euro. Pēc iegādes aiznesu uz ķīmisko tīrītavu un ar prieku nēsāj," raksta Dināra.

Viņa piebilst, ka pasaulē Vintāža ir iemīļotākais stilistu veikals.

View this post on Instagram

A post shared by Dinara Rudan (@dinara_rudan) on

Arī komentāros cilvēki raksta, ka kostīms Dinārai izskatās lieliski un dalās līdzīgā pieredzē par Vintāžas veikalos atrastām pērlēm.

Dināra Rudāne ir latviešu dziedātāja un televīzijas šova "Izklausies redzēts" uzvarētāja. Dināra ir aizrautīga motocikliste un boksa entuziaste. Pagājušajā gadā dziedātāja laida pasaulē meitiņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas