Virsnīte atklāj, ko būtu gribējusi "atvest" no Āfrikas

Baiba Puriņa 16.februāris 2020, 16:48
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Žurnāliste Kristīne Virsnīte, viesojoties pie Annas Rozītes viņas Youtube raidījumā, atklāja, ko būtu gribējusi atvest no Āfrikas.

Savā Instagram kontā Kristīne atklāj, ka kā galveno, ko vēlējusies atvest no Āfrikas, bijis prieks.

"Tāds sulīgs prieks kā tikko no koka noplūkts mango, kura sula notek gar elkoņiem, kad tajā iekožamies, kā svaigi pāršķelts gatavs arbūzs. Senegālā cilvēki smejas ar pilnu krūti, prieks nāk no sirds dziļumiem un kā tāds vīruss pielīp arī mums - rāmajiem ziemeļniekiem. Es ticu, ka viņiem raižu ir stērbeļiem, taču tas netraucē priecāties par to, ka satiekamies, ka ir jauna diena. Man prātā ir iespiedušies kāda Gambijā satikta vīra vārdi, kā ārdurvju kods, kuru nedrīkst aizmirst - mēs esam nabadzīgi ļaudis, taču ļoti priecīgi! Man šķita, ka es tā būšu piesātinājusies ar Āfrikas piedzīvojumu, ka pietiks ilgam laikam, taču šorīt, saņemot sveicienus no Marokas un mūsu mājas fotogrāfiju, sirds salecās, sāka drebēt un saukt ceļā. Jā, es nogurstu, man gribas reizēm izkāpt no braucoša auto, tomēr dienas beigās jūtos kā tas vīrs - varbūt ar pustukšām kabatām, taču pilnu sirdi prieka," raksta Virsnīte.
View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jau vēstīts, ka Kristīne Virsnīte kopā ar ģimeni uz diviem mēnešiem pameta Latviju. Virsnīte toreiz soctīklos rakstīja: "Manas ģimenes grandiozie jaunumi - nākamās nedēļas beigās mēs startējam līdz šim savas dzīves lielākajā ekspedīcijā: Rīga - Dakāra - Rīga! Priekšā 15 tūkstoši kilometru un divi mēneši pašu būvētā mājā uz riteņiem. Mēs brauksim cauri Eiropai, ceļosim Marokā, mums noteikti jumtiņu noraus Mauritānija un pārsteigs Senegāla, kur sagaidīsim 2020.gadu!"

Janvāra nogalē Kristīnes Virsnītes ģimene atgriezās Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas