Ilzei Ķuzulei-Skrastiņai bijušas nopietnas veselības problēmas

Viktorija Gabrjuna 29.janvāris 2020, 14:30
 
Oksana Džadana/F64
Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa Agneses Meieres materiālā "Norāvu rokasbremzi" izdevumā "Ieva" atklāj, ka viņai bijušas nopietnas veselības problēmas, "uzkārās" psihosomatika.

Ilze atklāj, ka ir nonākusi psihiatra kabinetā. Uz žurnālistes jautājumu, kāpēc tā, aktrise atbildēja, ka darba un dzīves ritenis iegriezās tik strauji, ka viņa aizmirsa par sevi.

Kā saka Ilze, patiesībā jau bija vieglāk, ka nav par sevi jādomā, taču vienā brīdī bija spiesta noraut rokasbremzi.

"To izdarīju tāpēc, ka vairs nebija izvēles. Mans ķermenis pateica priekšā - tā nu mēs, Ilzīt, vairs neturpināsim. Vai nu tu dari ar sevi kaut ko, vai arī nekā vairs nebūs. Man bija nopietnas veselības problēmas, uzkārās psihosomatika," pauž Ķuzule-Skrastiņa.

Viņa piebilst, ka tādā stāvoklī nespēja strādāt, bija nepieciešama speciālista palīdzība, tāpēc arī nokļuva psihiatra kabinetā.

Aktrise piebilst, ka patlaban teātrī ir pagājusi nedaudz sānis un vairāk laika velta sev, ģimenei, draugiem un dzīvei.

Ilze Ķuzule-Skrastiņa ir latviešu aktrise.

Viņas māte ir dzejniece Māra Zālīte. Izglītību ieguvusi Rīgas 49. vidusskolā un Latvijas Kultūras akadēmijā (Dramatiskā teātra aktieru kurss).[ Kopš 2007. gada strādā Dailes teātrī. Tāpat filmējusies seriālos "UgunsGrēks" un "Ēnu spēles". Kopā ar grupu Dzelzs vilks iedziedājusi dziesmu "Sažņaudz manas rokas".

Aktrise ir precējusies ar aktieri Artūru Skrastiņu, viņiem ir divi bērni — dvīņi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas