FOTO: Samanta Tīna ierodas uz Lindas Mūrnieces dzimšanas dienu tādā pašā kleitā kā jubilāre

tautaruna.lv 29.janvāris 2020, 15:33
 
F64
Dziedātāja Samanta Tīna savā Instagram profilā publicējusi video un foto, kurā atrāda kadrus no bijušās ministres un tagadējās viesnīcas "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces 50 gadu jubilejas svinībām.
Linda Mūrniece savu jubileju atzīmējusi ar svinībām viesnīcā "Hotel Roma", kuras apmeklējuši arī daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, to skaitā, dziedātājs Nikolajs Puzikovs, televīzijas raidījumu vadītājs Roberto Meloni un dziedātāja Samanta Tīna, kura jubilārei par godu arī uzstājusies.
Samantai Tinai gan sanācis uz svinībām ierasties tieši tādā pašā kleitā, kādu izvēlējusies jubilāre. Taču dāmas par to nav pārdzīvojušas, bet gan pretēji - pasmējušās un atzinušas šādu sakritību par "foršu".
"Fantastiskākā diena janvārī ir Lindas dzimšanas diena. Bet, kad es ierodos kleitā, kāda ir jubilārei, arī ir ļoti forši," video saka Samanta.

Ekrānuzņēmums no Instagram/Samanta Tīna

Jau vēstīts, ka 28. janvārī Linda Mūrniece atzīmēja 50 gadu jubileju. Linda soctīklos dalījusies ar dažādiem kadriem no svētku dienas, kuros redzama gan ar dzimšanas dienas torti, gan demonstrējusi kolēģu apsveikumu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:05

Jaunākās diskusijas