Virsnīte: Neticiet tiem savādajiem virsrakstiem, kas saka, ka es nevēlos atgriezties Latvijā

tautaruna.lv 27.janvāris 2020, 15:15
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Kristīne Virsnīte
Nedēļas nogalē no divu mēnešu ceļojuma pa Āfriku atgriezusies žurnālistes Kristīnes Virsnītes ģimene. Savā Instagram profilā Kristīne atklāj, kā jūtas atgriežoties Latvijā.

Kā atklāj Kristīne, arī mājupceļš nav noritējis bez starpgadījumiem.

"Sešas stundas gaisā, tik pat uz krēsliem naksnīgajā Vīnes lidostā, viena lidmašīna ar tehnisku ķibeli, gaidīšana un esam mājās! Mani riktīgi iedvesmo ceļojumu blogeri ar savām košajām bildēm lidostās, taču mums izdevās tik vien kā nedaudz drebošiem no pārguruma sakrist miega kaudzītē," raksta Virsnīte.

Viņa arī atklāj kā jūtas pēc garā ceļojuma: "Pēc visas šīs ilgās ceļošanas, kad gulēta ir tikai pusotra stunda lidmašīnā, ir tāda silta sajūta būt mājās un šķiet nekas jau nav mainījies - tas pats dzīvoklis, tas pats skats aiz logs, kur pagalmā pavārs no kaimiņu restorāna iznāk ik pēc mirkļa nokūpināt cigareti, tā pati iela un tā labā jušanās būt savā ierastajā pasaulē, taču nu jau nedaudz citādākam. Neticiet tiem savādajiem virsrakstiem, kas saka, ka es nevēlos argriezties Latvijā, jo cilvēkiem šķiet - ja neilgojies pēc mājām, tātad te negribi būt. Man nepatīk tā smeldzīgā ilgu sajūta, kad it kā viss ir, taču kaut kas pietrūkst, mēs ar vīru vairāk nekā trīs gadus esam dzīvojuši visdažādākajās ilgošanās pakāpēs starp Rīgu un Maskavu un man vairs nemaz negribas brist tajā virzienā, tā vietā es ļoti novērtēju to, kur esmu un šobrīd es esmu Rīgā! Te būt ir labi un nav pat svarīgi, cik noguruši esam, ir vienkārši labi būt mājās!"

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Jau vēstīts, ka TV seja Kristīne Virsnīte pirms atgriešanās sociālajos tīklos dalījās ar pārdomām, kādas viņu pārņem, tuvojoties dienai, kad ar ģimeni pārradīsies mājās no Āfrikas ceļojuma. "Tuvojas mirklis, kad atgriezīsimies Eiropā un es nesaprotu no kuras puses, taču jūtu, kā piezogas trauksme, ne tāda pamatīga, drīzāk tāda dziļumā īdoša, kura mīl pielavīties un sākt elsot pakausī," rakstīja Kristīne.

Novembrī Kristīne Virsnīte dalījās ar "grandioziem jaunumiem" - viņa ar visu ģimeni plānoja doties uz Āfriku un apceļot vairākas valstis.

Publicitātes foto

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:02

Jaunākās diskusijas