Markus Riva atklāti stāsta par ģimenes zaudēšanu

Viktorija Gabrjuna 29.janvāris 2020, 11:30
 
Ilze Zvēra/F64
Dziedātājs Markus Riva Solvitas Veldes materiālā "Nesalaužams" izdevumā "Una" atklāj, ka pavisam nesen zaudējis vectētiņu, bet pirms tam arī mammu un tēti.

Vēl intervijas laikā Markus žurnālistei uz jautājumu par savu ģimeni atbildēja, ka viņam ir arī vectētiņš, kuram drīz būs 90 gadi, taču 11.janvārī, nedēļu pirms žurnāla nodošanas tiprogrāfijā, Markus atsūtījis ziņu, ka nācies atvadīties no vectētiņa.

Markus arī stāsta, ka pirms nepilniem trim gadiem zaudēja savu tuvāko cilvēku - mammu.

"Ne tik tuvi, kā rāda filmās, bet jā - mēs bijā tuvi. Pēdējā laikā daudz tuvāki nekā pusaudžu gados (..) Drīz pēc viņas aiziešanas es mammu bieži redzēju sapnī. (..) Tagad mammu redzu sapnī retāk, laikam esmu atlaidis šīs sāpīgās emocijas, tomēr viļņveidīgi sāpes joprojām uznāk," atklāts ir Markus.

Riva neslēpj, ka mammai bija onkoloģiska rakstura saslimšana, un uzsver, ka tas viņam ir smags temats, jo arī tētis 1987.gadā nomira no asins vēža.

Runājot par savu ģimeni, Riva piebilda, ka viņam ir labas attiecības ar patēvu, ir jaunākais un vecākais brālis, bet vairs nav cilvēka, kuram var piezvanīt jebkurā laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas