Lauris Reiniks saceļ traci soctīklos saistībā ar jauno "Supernovas" vadītāju

tautaruna.lv 25.janvāris 2020, 12:43
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Kopš ceturtdienas, kad tika paziņoti autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2020" vadītāji, sociāljos tīklos raisījušās diskusijas par vienu no konkursa vadītājām Beāti Bērziņu, kura vietnē "Youtube" pazīstama ar vārdu Beta Beidz. Daudzi, tostarp dziedātājs Lauris Reiniks, uzmeklējis meitenes veidotos video un par tajos dzirdēto leksiku bijis ļoti pārsteigts.

Jau ziņots, ka 8. februārī par uzvaru “Supernova 2020” un tiesībām pārstāvēt Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā cīnīsies deviņi izpildītāji - Samanta Tīna, Miks Dukurs, Katrīna Dimanta, Edgars Kreilis, ANNNA, Katrīna Bindere, DRIKSNA, Seleste un grupa “Bad Habits”. TV šovu vadīs Toms Grēviņš, Ketija Šēnberga un Beta Beidz.

“Esmu jau satikusi visus dalībniekus - viņi ir tiešām superpozitīvi un aktīvi cilvēki, un no manis kā viņu jaunās labākās draudzenes var gaidīt neviltotu dalībnieku atbalstu, kādu joku un - kas zina, - varbūt pat kādu mazu izgāšanos! Esmu patīkami satraukta un nevaru sagaidīt šovu!” atzīstas Beta Beidz.

"Gribēju iepazīties ar jauno Latvijas Eirovīzijas/Supernovas vadītāju. Iegāju YouTube un pirmajā rāvienā uzzināju daudz vairāk kā biju gaidījis. Labi, ka tagad viss kārtībā ar to lietu," izbrīnīts par vienu no meitenes veidotajiem video ir dziedātājs Lauris Reiniks, kur tvītam arī pievienojis video.

Brīdinam, video dzirdama necenzēta leksika!

Dziedātāja ieraksts izraisīji diskusiju - daudzi uzskata, ka Beāte nav piemērota konkursa vadītājai, citi, jūtūberes fani, norādā, ka Beāte savos video runā par jauniešu problēmām un viņaiem netraucē viņas vārdu izvēle. Savukārt citi metušies pētīts arī citus jūtūberes video un publicējot to fragmentus.

View this post on Instagram

A post shared by you betcha (@betabeidz) on

Uz notikušo traci soctīklos reāgējusi arī Beāte, kura savā Instagram izklāsta, ka viņai nav problēmas "uzlikt filtru" un sevi prezentēt pieklājīgi. Tāpāt Beta Beidz atgādina, ka viņa nebaidās runāt atklāti savos Youtube video.

"Man pa lielam pilnīgi vienalga, kas vada un tā. Gribēju tik uzzināt, kas ir šī meitene. Tagad uzzināju. Pirmais iespaids gadījās spēcīgs. Un, ja mēs zinām, ka tevi algo dēļ tā, ko tu piedāvā, tad es ARĪ sagaidu līdzīgā stilā vadīšanu," Twitter diskusijā norādījis Reiniks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas