Modes eksperts izveido petīciju, lai Marku Rivu redzētu "Supernovā"

Viktorija Gabrjuna 24.janvāris 2020, 14:33
 
Oksana Džadana/F64
Modes eksperts Deniss Ševeļovs izveidojis petīciju un aicina parakstīties, lai dziedātājam Markum Rivam būtu iespēja piedalīties "Supernovas" finālā.
Ševeļovs Rivu sauc par Eirovīzijas simbolu Latvijā.

"Būsim godīgi - Markus Riva jau kādu laiku ir Eirovīzijas simbols Latvijā, un to viņš ir sasniedzis ar neatlaidību un patiesu vēlmi būt daļai no Eirovīzijas. Latvijas iedzīvotāji arī jūt līdzi un atbalsta mākslinieku šajā cīņā - to uzskatāmi pierāda pērnā gada Supernovas balsošanas rezultāti, kuros Markus Riva bija absolūts skatītāju favorīts, taču neieguva ceļazīmi uz Eirovīziju žūrijas lēmuma dēļ. Šis žūrijas lēmums gan īsti netika paskaidrots skatītājiem. Šogad Markum pat netika sniegta iespēja godīgi piedalīties atlasē, jo lēmums par Supernovas finālistiem tika pieņemts “aiz slēgtām durvīm” un bez sabiedrības iesaistes. Bet mēs gribam tikt sadzirdēti!" raksta Ševeļovs.

Viņš aicina ikvienu parakstīt petīciju.

"Vēršamies pie ikviena, kas novērtē Markus neatlaidību un atbalsta viņa dalību Eirovīzijā - parakstiet šo petīciju, lai kopīgi varam parādīt, ka Markus ir pelnījis būt Supernovas finālā 8. februārī, un ka vēlamies viņu redzēt arī uz lielās Eirovīzijas skatuves. Viņš to ir pelnījis!" teikts ierakstā.

Kā jau vēstīts, nesen tika paziņoti starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzijas" nacionālās atlases finālisti. Par pārsteigumu šogad tajā neredzēsim atraktīvo dziedātāju un šovu vadītāju Marku Rivu.

“Supernova 2020” finālā 8. februārī piedalīsies Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Katrīna Dimanta, Miks Dukurs, ANNNA, Bad Habits, DRIKSNA, Katrīna Bindere un Seleste. Tātad kopumā šī gada vienīgajā konkursa tiešraidē LTV1 par uzvaru “Supernovā” un tiesībām pārstāvēt Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē, cīnīsies deviņi dalībnieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas