DJ Ella: Latvija "Eirovīzijai" sūta māksliniekus, kuri spēj uzstāties vien hipsteru bāros

Lelde Veinberga 25.janvāris 2020, 14:02
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Realitātes šovos Latvijā iepazītā Elīna Fūrmane, kurā jau vairākus gadus dzīvo ASV un sevi sauv par DJ Ellu, paudusi sašutumu par Latvijas nacionālās atlasi starptautiskajam dziesmu konkursam "Eirovīzija". Elīna arī aizstāv dziedātāju Marku Rivu, kurš šogad netika pieņemts atlases finālā.

Jau ziņots, ka šogad nacionālās atlases jeb "Supernovas" finālā neiekļuva Markus Riva ar savu īpaši personīgo dziesmu "Impossible". To uzzinot, DJ Ella savā Instagram publicējusi "storiju", kurā izklāsta savas domas par nacionālās atlases veidotāju darbu.

Ella angļu valodā raksta, ka Latvijas "Eirovījas" nacionālās atlases konkursa veidotāji, izceļot producenti Ilzi Jansoni, ir "šauri domājoši cilvēki un neredz šī pasākuma kopainu vispār".

"Katru gadu viņi turpina sūtīt māksliniekus, kuri nemaz nav gatavi konkursam. Mākslinieki, kuri ir gatavi spēlēt latviešu hipsteru bāros, bet ne "Eirovīzijā". Es uzskatu, ka viņi ("Supenovas" veidotāji) ir jāatlaiž," skarbi izsakās dīdžejmeitene.

Ella ir neizpratnē, kā starp finālistiem nav dziedātājs Markus Riva.

Ekrānuzņēmums no Instagram

"Ilze Jansone, ja tu nelobētu savas personīgās intereses, tad varbūt tu saprastu labās lietas par šo mākslinieku," norāda Ella, kura uzskaitījusi vairākus iemeslu kādēļ Riva spētu Latvijai "Eirovīzijā" sagādāt labus rezultātus.

Ziņots, ka autoru un izpildītāju konkursa “Supernova 2020” finālā 8. februārī piedalīsies Samanta Tīna, Edgars Kreilis, Katrīna Dimanta, Miks Dukurs, ANNNA, Bad Habits, DRIKSNA, Katrīna Bindere un Seleste. Tātad kopumā šī gada vienīgajā konkursa tiešraidē LTV1 par uzvaru “Supernovā” un tiesībām pārstāvēt Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē, cīnīsies deviņi dalībnieki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas